Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moglabys byc z facetem 10 lat starszym? Prosze wejdzie....

Polecane posty

Gość gość
Nie

Gość gość
Mężczyźni w różnym wieku są jakby w innej fazie. Oczywiście każdy jest inny - ale tak po prostu jest. Z kobietami jest podobnie. Problem jest taki, że nawet jeśli fizycznie, wizualnie czy nawet mentalnie/intelektualnie taki mężczyzna by mi odpowiadał (czy jakiejś innej kobiecie, nie chcę akurat tu uogólniać) to bałabym się takiego związku - bo przypuszczam, że taki ktoś szukałby żony i matki dla jego dzieci. A mnie to przeraża. W dodatku prawdopodobnie uważałby, że to kobieta ma zająć się domem, a on ma robić karierę - to znaczy ma zarabiać pieniądze, a że przy okazji się rozwija i może odnieść sukces na jakimś polu to pal licho. Boję się, że starszy facet szuka kogoś do zrealizowania swojego planu i w dodatku po swojemu. No oczywiście są kobiety, które z radością odnajdą się w takiej sytuacji - ale 10 lat, albo nieco więcej powoduje dysproporcję - w doświadczeniu, w nasyceniu się życiem, w perspektywie, w oczekiwaniach, czasami w wykształceniu, statusie społecznym i zarobkach. Więc - nawet jeśli podoba mi się facet w "sile wieku" to raz - zawsze jakieś mam z nim spiny (z tymi w moim wieku, z młodszymi i sporo starszymi - nigdy, a wolę towarzystwo mężczyzn lub dziarskich kobiet). Tak jakby taki 40+ 50+ był nastawiony na walkę o swój teren. Taki zdeterminowany. No i jeszcze ta wizja kieratu rodzinnego. On zarabia, a ta, która zarabia mniej - do garów, do dzieci itp. Dzieci lubię - od wieku 7 lat wzwyż. Nie wiem. Może patrzę jednostronnie. Ale to właśnie zawsze przyhamowywało wszelki entuzjazm jeśli chodziło o faceta w wieku 40+ 50+.

Gość gość
To zależy jaka byłaby różnica mentalna. Wyszłam za mężczyznę 12 lat starszego nie mając pojęcia że on tym związkiem chce się odmłodzić. Teraz po 10 latach razem ja jestem od niego 10 lat starsza bo on się zatrzymał w rozwoju.

Gość gość
Ja rok temu stosowałam iqman, który kupiłem na Allegro, z tego co wiem, to nadal można go tam kupić lub na stronie głównego dystrybutora... Od tamtego czasu nie mam żadnych problemów z erekcją, a seks znów jest przyjemnym przeżyciem

Gość gość
tak, ale pod pewnymi warunkami: -musielibyśmy naprawdę nadawać na tych samych falach -żadnych wiecznych piortusiów panów -nie ma mowy o dzieciach -musiałabym być pewna, że nie jest mną zainteresowany tylko przez wygląd/wiek

Gość gość Elwira T
Wcale nie musi, wystarczy spróbowac temu problemowi zaradzić, np poprzez zastosowanie IQman

Gość gość
Tabletki Iqman to był na prawdę dobry wybór.Mój problem z erekcją zniknął bardzo szybko.Sam byłem zdziwiony skutecznością i szybkością z jaką te tabletki sobie poradziły z moim problemem.