Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kocham księdza

Polecane posty

Gość Klara

Kobiety ile ja razy byłam zakochana w księżach, nie doliczyłabym się. Mam tak jak Wy, księża mnie interesują dużo bardziej niż świeccy, już sama sutanna wywołuje u mnie szybsze bicie serca, a jeszcze koloratka czy zapach kadzidła... mam totalne zboczenie (bo to z pewnością nie jest normalne) na tym punkcie. Idzie jakiś chłop, powiedzmy dla mnie 6/10, w momencie kiedy dowiaduję się że to diakon, zakonnik czy ksiądz od razu ocena skacze do 9 lub 10/10. W kościele nie mogę się skupić kiedy widzę księży, żaden chłopak obok mnie nie rozprasza ale księża tak i co z tym zrobić? Mój największy idol to też niedoszły dominikanin.

Gość Klara

Najgorsze jest to, że jestem wierząca i źle mi z tymi myślami. Regularnie chodzę do spowiedzi i muszę gadać księżom o grzesznych myślach z nimi w roli głównej, pewnie myślą że jestem stuknięta, dziwnie się przyglądają i co gorsza, ja tak mam odkąd skończyłam 15 lat, od razu zaczęli podobać mi się księża, żadna inna grupa społeczna. 

Gość Klara

Może ja jestem opętana albo wysłana specjalnie, żeby któregoś odciągnąć od Boga?😰

Gość Klara

Dla mnie też ksiądz zawsze jest mądrzejszy od świeckiego chłopaka, po prostu uważam ich za ludzi wręcz idealnych, bez nałogów, przywiązań do złych rzeczy, mądrych, opiekuńczych i dbających o dusze swoich owieczek, takich współczesnych bohaterów. Idealizuję ich i nie umiem przestać.

Gość gość

Nooo dziwna jesteś. Ty nie kochasz konkretnego jedynego ty masz gdzieś w podświadomości żeby szukać księdza ale dlaczego? Może uważasz że taki właśnie mężczyzna Cię nie zrani, czy w przeszłości byłaś wykorzystywana,żyjąc bez szacunku,a w dziecinstwie twoje relacje z ojcem,?... bo wiesz ja rozumiem ze można zakochać się w księdzu ale jednym jedynym to też mężczyzna,poczujesz chemię ,znajdziecie się w życiu,są  różne przypadki ale nie ze ty masz fioła na punkcie każdego księdza. Ty idź do psychologa. Jesteś chyba mlodziutka albo sobie jak większość jaja tu na forach robisz 

Gość gość

Coś złego wydarzyło się w twoim życiu. Byłaś wykorzystywana może ktoś cie skrzywdził.Nie idealizuj księży to tacy sami mężczyźni jak inni.

Gość Klara

Właśnie mam w podświadomości "chcę konkretnie księdza" a dlaczego nie kogoś innego to nie wiem. Dla mnie księża są po prostu bardziej wartościowi niż inni faceci, chyba tu jest sedno sprawy. Bo np. doceniam ich silną wolę, umiejętność powstrzymania się od pokus, skromność mimo zalet czego nie mają inni ludzie, a większość duchownych tak.

Gość gość

Jeszcze spotkasz normalnego fajnego chłopaka a nie takiego w ...ence. Wiesz każdy na tym świecie ma swoją drugą połowę i wcześniej czy później te połówki się spotkajavi oboje o tym wiedzą ze to ta że to ten

Gość Ralph de Bricassart

witam parafianki

Gość gość

Wcale nie są tacy świeci ty ich idealizujesz,poczytaj trochę ,bo wiesz teraz dużo się o ksiezach mówi 

Gość gość

A ty co parafianie nie masz spania?

Gość Klara
2 minuty temu, Gość gość napisał:

Jeszcze spotkasz normalnego fajnego chłopaka a nie takiego w ...ence. Wiesz każdy na tym świecie ma swoją drugą połowę i wcześniej czy później te połówki się spotkajavi oboje o tym wiedzą ze to ta że to ten

Ja już miałam relacje z chłopakami, byłam w długim związku ale czegoś mi brakowało, to jednak nie był ksiądz ani nikt powiązany ze światem duchownych. Szkoda że u nas nie ma jak u protestantów, że księża mogą mieć żony, teraz mają męczarnie, całe życie w celibacie, to jednak jest wyrzeczenie i jak ich nie podziwiać?

Gość gość

To co tam pogadamy?

Gość gość

Za co ich podziwiać ręce mi opadają 

Gość Klara
Przed chwilą, Gość gość napisał:

Za co ich podziwiać ręce mi opadają 

Za umartwianie się dla Boga, to jest niesamowite.

Gość gość

W celibacie. No ożenić się nie może ale wspolzyc moze

Gość gość

Jaja sobie robisz

Gość gość

ona Cię wykręca 

Gość gość

Zauważyłem 

Gość Klara
Przed chwilą, Gość gość napisał:

W celibacie. No ożenić się nie może ale wspolzyc moze

Szczerze, to bardzo wątpię żeby jakikolwiek ksiądz zgadywał się np. z prostytutkami, za bardzo są pod kontrolą no i to raczej nie ich klimaty. Wiem, że mówi się o nich, że też bywają w burde lach, ale to ci którzy nie lubią KK głównie opowiadają takie historie, niepotwierdzone.

Gość gość

Ona jest niesamooooooowitaaaa

Gość gość

Nie znam nie wiem.Aż tacy głupi nie są chyba żeby się jakim syfem zarazić 

Gość gość

A niech sie wszyscy kochają, miłość  to mie grzech

Gość gość

Ta prawdziwa miłość 

Gość gość

Macie rację a teraz mówię wszystkim dobranoc

Gość gość

Dobranoc

Gość Klara

Dobra robaczki muszę spać, żeby do końca mi na głowę nie siadło - a księża są najlepsi bo wygladają jak Christian Bale w stroju Batmana 😆 przynajmniej większość

siostra przełożona wzywa Klarę do siebie, papa

Gość gosc

To już  Nie te czasy co babki księży po rękach całowały.Teraz niby każdy z nimi gada,smiechy ,hihy a po za nimi to na nich sraja i śmieją się. No i kazdy wczesniej czy później to do księdza trzeba iść nawet ci co się na nich z daleka jeżą ,a bo to ślub, albo chrzest itd.były 

Gość gość

jutro Walentynki to jak wysle jutro do ciebie list to na poniedziałek powinien dotrzeć, a miłe to jest,każda kobieta by się uśmiechnęła Teraz każdy ma Messenger to można znaleźć po nazwisku i wysłać coś miłego Odwagi to jest przyjemne i to jest wyraz sympatii 

Gość gość

Kobiety lubią takie rzeczy.To jest miłe. I racja ,bardzo cieszy.Jak dostanę od niego jaką kolwiek wiadomość w wWalentynki czy po walentynjach zaprosze to na kawę