Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nieodpowiedzialny

Męska myśl.

Polecane posty

Porównajmy poglądy bardzo feministyczne i nacjonalistyczne. Stawiając jako równoznaczne słowa: "naród" i "kobieta" to feministki sa skrajnie prawicowe a wiemy jaka jest skrajna prawica. Dlaczego tak skrajny feminizm który nakłania do nienawiści do mężczyzn nie jest karany tak samo jak ideologie nakłaniające do nienawiści do innych ras/nacji?

Feministki nie przejmują się nienawiścią do mężczyzn. Im po prostu zależy na wywyższeniu samych siebie, a że przy okazji deptają mężczyzn, to już umyka ich uwadze.

Czytałem o gościu który tak sie wywyższał ze miliony ludzi zadeptal. Słyszę o onr, dumie i nowoczesności i feministkach to mnie telepie z rozpaczy w jakim kraju żyjemy.

Gość gość
Nacjonalizm to nie nienawiść, a stawianie dobra swojego kraju na pierwszym miejscu. doucz sie gamoniu :O

Gość gość
to nie był nacjonalizm :O Faszyzm, a nacjonalizm to dwa różne pojęcia.

Gość gość
Doucz się lepiej. Bo operujesz słowami, którymi sam nie rozumiesz.

Nie chciałem używać tak ciężkich słów jak faszyzm i nazizm. Do tematu prawicowa młodzieży. Myślicie że te krzyczące feministki powinny być karane?

Gość gość
Tak, ale nie grzywna i odsiadką, a leczeniem psychiatrycznym.

Gość gość
Jestem za wolnością słowa i poglądów nawet gdy się z nimi nie zgadzam oraz uważam za głupie. Obecny feminizm to czystej wody postmodernizm i neomarksizm czyli tematy niekoniecznie stricte kobiece: queer, ekologizm, postkolonializm itp.

Gość gość
Sram na to ogólnie. Tobie też polecam.

Ja feministek za cholerę nie rozumiem ale widzę ze im wolno więcej. W obawie przed argumentem: Karania feministek to łamanie prawa kobiet.czy co?

Ja też feministek nie cierpię, ale mnie tu zjedli za to, więc strach się wypowiadać.