Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chcielibyście mieszkać na stałe w hotelu gdybyście mieli taką możliwość ?

Polecane posty

Gość gość

Np. jeżeli ktoś z Waszej rodziny byłby właścicielem hotelu i zaproponował Wam darmowe zakwaterowanie na stałe w jednym pomieszczeniu z łazienką? Jedynie za jedzenie musielibyście płacić.

Gość gość
o wy je/bani szczęściarze :///

Gość gość
Nigdy

Gość gość
Tylko biedak chciałby cos takiego.

Gość gość
00:45.kochaniutki spierr--niczyłem od rodziców bo mnie nie chcieli,mimo,że dobrze sie uczyłem.zdałem mature,spakowałem manatki i poszedłem w świat (bez kasy,bez mieszkania,bez pracy). było ciężko,ale dałem sobie rade i nawet ukończyłem zaocznie studia-licencjat (nic nie warte te studia ale lepszy rydz jak nic) i mieszkam sobie sam w hoteliku XD

Gość gość
W hotelach mieszka bardzo duzo bardzo bogatych ludzi, ale nie wynajmuja wtedy jednego pokoju (zwariowac by mozna), tylko apartamenty: kilka pokoi, kilka lazienek, itp. To bardzo wygodne. Jak sie jest bogatym, to zaplacenie za posilki przyniesione do pokoju to pryszcz. Nie sprzatasz, jesli potrzebujesz bilety do teatru to recepcja wszystko zalatwia, itd., itp. Tylko biedniejsi goscie zatrzymuja sie w pokoikach jednopomieszczeniowych z lazienka przy wejsciu. Zamozniejsi zwykle biora dwa pokoje (stanowiace calosc) lub wieksze apartamenty.

Gość gość
01.02. ja mieszkam w hotelu kilka lat w pokoju 1osobowym. jest mi tu dobrze.:-D

Gość gość
Tak, ale pod warunkiem, że nikt z rodziny nie byłby właścicielem tego hotelu. :D Fajnie tak, beztrosko, w każdej chwili można trzasnąć drzwiami i się wynieść. :D

Gość gość
Hotel mama?

Gość gość
gość dziś Zaproś kiedyś na piwko. :D

Gość gość
Ależ miałoby to swój klimat, taki tylko dla hoteli czy apartamentów w Warszawie czy innych dużych, ale koniecznie dużych miastach. Zresztą, swoje w http://ironflats.pl przesiaduję ;)