Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćarczylka

Znaczenie snu. Pomóżcie!!!

Polecane posty

Gość gośćarczylka

Śniło mi się, ze do naszego wspólnego mieszkania (mojego i mojego bylego juz chłopaka) przyszedl anioł w stroju księdza, mial ogromne biale skrzydła, i zawarlismy z nim pakt, w snie mowilam na niego "przyprasowany" czy cos takiego, to oznaczalo ze bez odwolania. Powiedzialam o tym mojej mamie a ona odpowiedziala placzac i byla wsciekla "ze popamietam ja jak sie juz spotkamy " ale bylam spokojna bo moja rodzina wiedziala czemu mnie nie ma wiec nie przyzywala tragedii, natomiast rodzina mojego bylego chlopaka przzywala tragedie bo on nic im nie powiedzial. No i kilka dni pozniej przyszedl po nas ten aniol, my już sie spakowalismy, zabralismy rzeczy kosmetyki itd. I caly sen polegal na tym ze ja i on bylismy jakby swoimi duchami o chodzilismy caly czas do swoich domow ale razem caly czas. Ja rozmawialam ze swoja mama bo caly czas cos ruszalam itd a ona wiedziała ze to ja, pozniej juz wiedzialysmy w jakim jezyku mowie i tlumaczylysmy to w google translator. No i tak caly czas ogladalismy co robia nasi bliscy, jak po nas rozpaczaja, co caly czas mowia i robia co bylo zwiazane z pozegnaniem nas. Obudziłam sie zlana potem ale nie moge znalezc znaczenia tego snu! Ktos pomoże?

Gość gośćarczylka
Ogólnie nie jestesmy razem juz ale sie spotykamy. Ja bym chciala do niego wrócić a on sie zastanawia.