Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego on tak postepuje ?

Polecane posty

Gość gość

Czesc . Napisalam tutaj, bo przeciez nie zapytam znajomych co o tym mysla ? Moze ja przesadzam ? :) Mam chlopaka, juz prawie meza . Co jakis czas wspomina swoja szkolna milosc , niby mimochodem ale tez widzialam kilka razy, jak odwiedzal ja na profilu spolecznosciowym ... Zrobilo mi sie przykro jak nie wiem , ale przeciez nie zabronie mu i nie zrobie awantury o to . Ta dziewczyna do zludzenia przypomina mnie ... No moze ma taki typ , tylko dlaczego jak przefarbuje wlosy to on mnie tez namawia na ten sam kolor ? Dlaczego , gdy ona zrobila sobie tatuaz na karku Love yourself i znak nieskonczonosci to jemu zaczely sie podobac takie same tatuaze i mnie namawial do tego w tym samym czasie? On nie idzie za moda , ona z reszta zauwazylam ze tez nie , dlatego nie sadze ze to przypadek . Duzo jest takich przykladow . Kiedys bylismy na weselu znajomego , chlopak doradzal mi w wyborze sukienki, fryzury, makijazu. 2 Lata pozniej przypadkiem zobaczylam zdjecia z wesela jego przyjaciela, na ktorym byl z tamta. Wygladala po prostu identycznie. Taka sama sukienka, podobne buty, wlosy uczesane tak samo jak mialam ja... Nie wiem po co on to robi. Nie widzi nic zlego w tym, mowi, ze sie doszukuje, ze wcale mnie nie przerabia, po prostu doradza, w czym byloby mi dobrze. Wiem od ludzi, ze tamta bardzo sie irytuje gdy ktos jej probuje doradzac i zawsze stawia na swoim nawet w blahych sprawach , nawet jesli ktos jej dobrze mowi to ona i tak swoje . Na niej pewnie nie mogl eksperymentowac a tu sobie pozwala ;/ Co sadzicie?

Gość gość
Że wciąż kocha tamtą ..

Gość gość
Widac ze robi z cb idiotke

Gość gość
najczesciej za takim zachowaniem kryje sie milosc do innej.. niestety ;(