Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kto ma racje ? Powiedzial, ze zachowuje sie jak gowniara

Polecane posty

Gość gość

Mam 17 lat, on 27... Spotykamy sie niby, powiedzialam mu ,ze chce go poznac od strony kolezenskiej a nie od razu do zwiazku. Widac ze podobam mu sie ,przytula sie, robi podteksty seksualne,jest zazdrosny, spedza ze mna duzo czasu. Ja troche stopuje te jego zapedy:) Powiedzialam mu juz ze na razie nic z tego. Niby jest delikatny i nienachalny ale chyba strasznie go ciagnie i traci kontrole nad soba.Ostatnio lezelismy sobie na lozku, ogladalismy film i zaczal sie przytulac, w sumie to bylo mile ale gdy chcial mnie pocalowac powiedzialam NIE. Jak wstalam to rzucil mnie na lozko i zablokowal rece i ze smiechem zartowal ze mnie pocaluje a ja ze nie ma tak robic, ale nie chcial mnie puscic...uleglam. I na tym sie nie skonczylo...zaczal mnie przysuwac, glaskac po udach itd.. wkurzylam sie i wygonilam go.Powiedzial pozniej ze zachowuje sie jak gowniara a przeciez nic mu nie obiecywalam wiec ...dlaczego? Obrazilam sie i zerwalam znajomosc to wpadl w histerie...co mam z nim zrobic ? nie jest mi z tym fajnie :/ doradzicie cos?

Gość gość
Obstawac przy swoim jezeli jest to niekomfortowe. Facet jest duzo starszy i chce seksu.

Gość gość
Dorosły facet pożąda kobiety i chce seksu, to normalne, więc Twoje opory dla niego są g*wniarskie. Nie dojrzałaś do tego związku, poszukaj sobie młodszego.

Gość gość
On chce cie raczej tylko wykorzystac. No sorry, ale czego może chcieć prawie 30-letni facet od nastolatki? Po jego zachowaniu widac że chce cie poprostu bzyknąć.

Gość gość
ale powiedzialam mu, ze nic z tego, przeciez nie kusilam go to jak moje opory sa gowniarskie?

Gość gość
Skoro tego nie chcialas to dobrze zrobilas. Masz dopiero 17 lat, poszukaj sobie chlopaka w podobnym wieku. 27-latek to mezczyzna, ktory dąży do seksu. Teraz jest dla Ciebie najlepszy czas na subtelne pieszczoty, pocalunki, trzymanie za rączkę. Wierz mi... Jako dorosla kobieta bedziesz tesknic za tą niewinnością.

Gość gość
Skoro nie chcesz seksu, to nie ładuj się z chłopem do jednego łóżka.

Gość gość
Bo była próba gwałtu i powinno cię goffno obchodzić czy masz 17 czy 70 lat on cię zmusił ,mogłaś iść z tym na policję

Gość gość
11:59 zastanów sie co mówisz mlocie tępy , ona została zmuszona do pocałunku i obmacywana co już się kwalifikuje pod probe gwałtu , nie miał prawa jej zablokować rak

Gość gość
Poszukaj sobie rowiesnika a nie starego dziada:-)

Gość gość
Facet blisko 30 który interesuje się gowniakiem to o co może mu chodzić? Chyba oczywiste że chce cie bzyknac. Olej go i nie bądź naiwna.

Gość gość
Ty masz rację i tego się trzymaj. Ten facet próbował cię zmusić/namówić/przekonać do seksu. I dalej będzie próbował to robić chociażby wpędzając w poczucie winy lub przypisując nieprawdziwe cechy. Przekroczył granicę, teraz będzie tylko gorzej. Jeśli chcesz być bezpieczna i nie odpowiada ci wizja seksu z nim tu i teraz to musisz się go pozbyć szybko i na stałe. Może trzeba powiedzieć rodzicom, hę ?

Gość gość
Nie chodzi o to że to stary dziad ,tylko facet to ewidentny prostak i cham , nawet jakby miała 25 lat to nie może się tak wobec kobiety zachowywać , powinna go strzelić w pysk aż by poszo echo

Gość gość
To nie ty się zachowujesz jak gowniara tylko ten facet to typowy spe//rmia //rz