Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nieodpowiedzialny

Chyba stracę pracę ZNOWU!

Polecane posty

Mamy kierownika który jest uprzedzony do kobiet! Typowi nie spodobało się że dziewczyny dostały czekolady i powiedział "w pracy nie ma miejsca na przyjemności a prezenty mogą sobie przyjmować od swoich kochasi" i że "nie obchodzi go dzień kobiet bo w miejscu pracy są tylko zwykłymi pracownicami" Powiedziałem mu że jest nadętym dziadkiem przechodzącym kryzys wieku średniego i musi na innych wylać swój żal za to ze się starzeję. Wywali mnie czy nie?:)

Gość gość
jakby któryś z moich ludzi tak do mnie powiedział to bym mu wpierdolił przy wszystkich

To się ciesz ze u ciebie nie pracuje... Mam duże problemy z trzymaniem języka za zębami:) w listopadzie wywalono a dokładniej w******o za to ze spóźniony o jakas godzinkę na uwage szefa na któreś już spóźnienie cmoknąłem szefa w czoło i powiedziałem "panie krzysiu, spokojnie"

Gość gość
Nieodpowiedzialny jako, ze jestes pedałem możesz powołać się na dyskryminację i szarpnąć sądowi duże odszkodowanie 🖐️

Nie jestem. Może to nie jest głupi pomysł! Powiem ze nie może mnie zwolnić bo jestem gejem a jeśli to zrobi skieruje sprawę do sądu!:D