Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy zle zywie dziecko 6.5 miesieczne?

Polecane posty

Gość gość

Jest na piersi. Raz dziennie dostaje zupke warzywna z kleikiem ryzowym. Chce wprowadzic mu niedlugo drugi posilek. Kaszke z owocami. Dlaczego tak ciezko kupic kaszke bezmleczna? Wolalabym narazie nie wprowadzac sztucznego mleka. Patrze na sklad kaszki a tam najwiecej mleka modyfikowanego. Namiastka soku jako kaszka smakowa. Zeby kupic kaszke manne bezmleczna musialam sie najezdzic...

Gość Mama 2 plus 2
Ja kupuje kaszki bezmleczne z Hippa, jaglana z ryżem i kukurydza albo 5 zbóż. Można dostać w Rossmannie albo Kauflandzie. Polecam :)

Gość gość
Jedna zupka dziennie w tym wieku jest ok, a zamiast kaszki lepiej wprowadzić KASZĘ. Na początku na wodzie, a za kilka miesięcy mozna ostrożnie popróbować z mlekiem krowim.

Gość gość
te sklepowe kaszki maja b duzo cukru w skladzie :(

Gość gość
Ja zamawiam kaszki marki holle

Gość gość
Ja tez dawałam hipp marvhewkowa na początek. Moje dziecko mlecznych nie chciało. Do tego dodawalam marchewkę, jabłko, gruszke, banana.

Gość gość
No i co z tego, że cukier?

Gość gość
No właśnie, byłam dzisiaj w rossmannie i co ? Kaszka malinowa, bananowa owoce leśne,większość oczywiście z mlekiem modyfikowanym. Zapytałam o bezmleczna,bo chce podawać mm dopiero po roku jak odstawie małą od piersi. Kupiłam na mm,ale nie wiem czy jej dać. Najwyżej starsze dziecko zje. Z jakiej firmy kupujecie bezmleczne? Ja ufam kaszkom z bobovity,ale mają mało bezmlecznych i bezsmakowych.