Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Skapy okres

Polecane posty

Gość gość

Witam dostalam wczoraj okresu na poczatku sie zdziwialam bo nawet nic nie mialam na bieliznie dopiero po podtarciu sie zauwazylam krew. Zawsze w pierwszych dniach miesiaczki krew doslownie lała sie ze mnie i nawet po przebudzeniu czasami całe łóżko było we krwi. Dzisiaj po przebudzeniu była krew ale na pewno nie tak dużo jak kiedyś po kilku godzinach od przebrania podpaski znowu poszłam ja zmienic.. patrze a tam dosłownie jedna plamka krwi. Krew moge tylko zauwazyc kiedy sie podcieram bo wtedy zgadza sie jest duzo krwi ale nic ze mnie nie leci nie wiem o co chodzi jeszcze nigdy nie miałam tak skapego okresu. Dodam że nie uprawiałam jeszcze seksu wiec na pewno nie jest to żadne krwawienie ciażowe. Byłam już u ginekologa i nic mi nie pomógł

Gość gość
Może to być np.przyczyna dolegliwości zdrowotnych, nie chorowałaś na coś ostatnio? Może brałaś jakieś tabletki lub jakaś terapia odchudzająca, odżywki dla sportowców ,stres ? Przyczyn może być znacznie więcej,a objawy przedmiesiączkowe miałaś takie jak wcześniej ?