Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak ubrac noworodka latem?

Polecane posty

Gość gość
450 zl to moim zdaniem przesada....

Gość gość
Jeszcze za uzywane szmaty...

Gość gość
No wybacz ale kazdy kupuje to na co go stac. Ja przeznaczam ok 500 zl na u ranka alw nie sa to zadne szmaty...

Gość gość
500 zl to ja wydalam na akcesoria do kapieli...

Gość gość
A ja prawie nic nie wydawalam- sztuka jest zrobić tak by mieć a dużo nie wydać. Sporo dostałam, mnostwo uzywanych firmowek kupilam na takich dziecięcych bazarkach plus przeszlam wszystkie sieciowki na wyprzedażach. Czasem body w hm bylo- w mpim przypadku za 1e. Synek ma super ciuszki, pełno dresow, bodziakow, bluz i karteczek. Latem miał 2mce- zakladalam w upał tylko body z cienkiej bawełny na ramiączkach- w hm mają fajna kolekcję na lato. Gdy spał i było chłodniej nakrywalam flanelowa pieluszka albo cieniutkim kocykiem minky

Gość gość
gość wczoraj Ja tez ubierałam córkę sama do wyjścia. Nawet po urodzeniu (cc) pielęgniarki tylko instruowały męża, jak ma ją ubierać. 56 starczyło nam na ok 2 miesiące, potem zakładałam już 62.

Gość gość
najlepiej sam bodziak jak jest upał jak chlodno to jakis pajacyk plus kocyk...tyle.

Gość gość
gość wczoraj kupuje wszystkie rzeczy uzywane, po przeliczeniu czego potrzebuje wyszlo okolo 450 zł to duzo? x Dużo. Ja za nowe, ale tanie dałam ok 500., (w tym było kilka już na r. 68)