Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość duszaromantyka

Kiedy mogę liczyć na pocałunek w policzek na randce

Polecane posty

Gość duszaromantyka

Na pierwszej randce czy muszę czekać na kolejną żeby dostać wymarzonego buziaka w policzek :D

Gość gość
Ja dałam buziaka w policzek po udanej pierwszej randce :) to były fajne czasy ;)

Gość gość
Uważasz ,że na to są jakieś przepisy,reguły? Nie ma a buziaka możesz nie dostać wcale. Dziecko z ciebie jeszcze

Gość gość
No ja dalam buziaka w policzek dopiero na 3 albo 4 randce - w sumie byliśmy już parą, bardzo świeżą, ale jednak. Ale my oboje byliśmy pod tym wzgledem bardzo nieśmiali. Może czekalabym dłużej, ale mój chłopak szedł do wojska więc jakoś nie chcialam już na to czekać. Ech..to byly czasy kiedy niewinny buziak jeszcze coś znaczył.

Gość gość
A co to za przyjemność.

Gość duszaromantyka
Mam 25lat nigdy nie dostałem buziaka w policzek dlatego się pytam :) liczę na niego

Gość gość
Pewnie przyjemne :)

Gość gosc 9 16
Pierwsze niewinne pocałunki, muśnięcia dłoni, przytulanie często są o wiele bardziej erotycznym przeżyciem niż sam seks. Pamiętam jak bardzo podniecało mnie gdy mój chłopak stawał za mną i przytulał się do moich pleców, gdy czułam jego oddech na karku, gdy brał mnie za reke gdy szlismy ulicą i czułam jego szorstką, spracowaną, ale ciepłą dłoń. To bylo dla mnie coś wspanialego.