Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Fajną kobietę poznasz po tym czy kocha koty

Polecane posty

Gość gość

Jak kocha koty to jest warta związku

Gość gość
Buaha. Przecież to atrybut starej panny. Najczęściej psychicznej.

Gość gość
O, dziękuję za tak miłą opinię! Jestem z tych, które kochają koty!

Gość gość
To prawda

Gość gość
moim zdaniem uwielbiac koty a faktycznie je miec i zajmowac sie jakimis przybłęddami do tego to 2 rozne sprawy

Gość gość
Ja kocham koty i mam dwie brzybledy w domu a trzeciego dostałam w prezencie. Koty są cudowne, mądre i każdy z nich ma inny charakterek :)

Gość gość
Ludzie, którzy kochają koty są najczęściej jak te koty - hipokryci i megalomani. Najfajniejsi są miłośnicy psów i uprzedzając, proszę mi nie wyjeżdzać z przykładem Hitlera, bo raz, że to wyjątek potwierdzający regułę a dwa on kochał tylko RASOWE psy, co wynikało z jego upodobania do czystości rasowej. Prawdziwy milośnik psów lubi wszystkie: kundelki i rasowe. Najbardziej fałszywi ludzie jakich spotkałam w życiu, to właśnie miłośnicy kotów.

Ale ja psa też mam i doceniam psi charakter i tę psią wierność. W kotach jest coś czego nie zrozumie "psiarz";)

Gość gość
gość dziś Buaha. Przecież to atrybut starej panny. Najczęściej psychicznej. VV a ty jesteś atrybutem zascianku i w dodatku psychiczny

Gość gość
gość dziś to widocznie mało ludzi spotkałaś i to w dodatku bardzo ograniczonych, z reszta do których sama sie zaliczasz :O

Gość gość
Ja poznałem jedną kociarę i raczej nie była fajną kobietą wobec swojego męża, wiecie o co chodzi.

Gość gość
nie cierpię kotów

Gość gość
Ja kocham koty od kiedy byłam nastolatką. Wtedy spędzałam wakacje u babci i siedziałam w domu z jej kotem. Jednego dnia zaczęłam strasznie płakać przez jednego chłopaka, nikogo akurat nie było w domu, więc płakałam głosno, a kot od razu do mnie przybiegł patrzył się na mnie, miałczał ocierał o moją rękę, chyba wiedział, ze płaczę, wzięłam go wtedy na rece i tak plakalam z dobre pol godziny.

Gość gość
twoja sprawa, ja nie cierpię pająków i ślimaków

Gość gość
a dlaczego kot a nie pies?

Gość gość
Najfajniejsi, to są miłośnicy zarówno psów jak i kotów. Ktoś kto niby lubi psy, ale nie lubi kotów, to jest nie bardzo.. Takim ludziom bliżej do typów, którzy nie lubią żadnych zwierząt.

Gość gość
Ja kocham koty i psy ale mam tyko koty. Kiedyś chciałam mieszkać na wsi i mieć koty, psy i konie.

Gość gość
Ja uważam że jak potrafi zrozumiec kota to tym bardziej faceta:P

Gość gość
Ja również jestem kociarą , kocham i mam koty i powiem wam że kota nie lubi ten kto kota nigdy nie miał. Mam siostrę bliżniaczkę , ona nie lubiła kotów , za to uwielbiała psy. Los chciał że jej psiak chorował i odszedł.Więc ja zaczęłam ją namawiać na kota ale absolutnie nie chciała. I wiecie co ? dostała kota w prezencie od synowej i dziś za tego kota oczy by każdemu wydrapała tak go pokochała. Stwierdziła nawet że nigdy więcej psów ...bo nie wiedziała że koty są takie wspaniałe.

Gość gość
koty są debeściaki!:DD

Gość gość
Najfajniejsi, to są miłośnicy zarówno psów jak i kotów. Ktoś kto niby lubi psy, ale nie lubi kotów, to jest nie bardzo.. Takim ludziom bliżej do typów, którzy nie lubią żadnych zwierząt. XXX ja na przykład bardzo lubię psy, papużki i w ogóle zwierzaki. Ale koty po prostu kocham bo one sa inne, sa takimi indywidualistami jak żadne inne zwierzę. Są bardzo mądre. Pies kocha bezinteresownie za to że dostaje jeść a na miłośc kota trzeba sobie zasłużyć. Koty nie lubią ludzi fałszywych, nie ufają im i sa dla nich niemiłe. Dlatego tacy ludzie też nie lubia kotów, co mnie akurat nie dziwi :D Ja kiedyś jak miałam cięzki okres w życiu i bylam bardzo smutna to kot nie odstępował mnie na krok i jak sie kładłam na sofie żeby sobie popłakac to kot wskakiwał na sofę i kładł sie obok mnie

Gość gość
a ja bym nie chciała faceta co kotow nie lubi bo sama je mam

Gość gość
Mój musi mnie kochać bardzo, co rano mam mysz pod drzwiami:D

Gość gość
najgorzej to lubic zwierzaki a miec ciezkie uczulenie na siersc

Gość gość
A ja kocham wszystkie zwierzęta. A sama mam psa :)

Gość gość
Kolejna kociara się melduje :) Moja kotka to nawet jest poświęcona przez księdza

Gość gość
A ja kocham mojego pieska stary bidulek schorowany,koty jakoś nigdy mnie nie interesowały ale odkąd dostałam moja pusie (z powodu przykrych okoliczności) to kocham ja bardzo jest moim serduszkiem i nie wyobrażam sobie żeby jej nie było,maz tez lubi koty

Gość gość
Koty są fu i ble, nie lubię kotów, psy owszem.