Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wysoka beta brak zarodka

Polecane posty

Gość gość

Blagam pocieszcie mnie, czy znacie dobre zakonczenia takich historii jak moja? 7 marca pierwsze i jak na razie jedyne Usg, wg kalendarza to 6t4dzien, jednak na pewno owulacje mialam ok 18 dc, pecherzyk 21 mm owalny w srodku nic byl caly czarny, byl tylko taki nieregularny ksztalt na krawedzi w rozku tego owala, mial moze 0.5 mm, byl tak maly ze gin tylko powiedzial ze tu cos jest jak juz ale szukal dalej i nic nie znalazl, sprzet byl dobry gin tez, prywatnie Kazal mi zrobic bete co 48 h, daje marne szanse ale daje szanse jesli owulacja byla pozniej, mowi ze moge poronic sama a jak nie to za tydzien kolejne usg i byc moze szpital Od razu nast dnia pierwsza beta i niestety bardzo wysoka 67 tys, co oznacza ze to niemozliwe ze nie widac zarodka ani cialka zoltego przy tak wysokiej becie Czy moge jeszcze na cos liczyc, znacie takie historie?

Gość gość
ja mialam owulacje 13 dnia i zarodek bylo widac w 5 tygodniu z hakiem, u Ciebie pozna owulacja wiec miej nadzieje. czytalam tu rozne historie gdzie lekarze nie dawali szans a serduszko sie pojawialo bijace. trzymam za ciebie kciuki

Gość gość
Dziekuję, dajesz nadzieję

Gość gość
Przy tak wysokiej becie nie ma co liczyć na opóźnienie owulacji. pewnie biochemiczna albo zaśniad.