Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

W sobote lokalny market mam dłużej czynny

Polecane posty

Gość gość

Celowo pomijam nazwe, co by nie robić reklamy. Do godz. 23:00. Zamierzam uświadomic kasjerki co tracą na polityce PiS, wchodząc o 22:50 do sklepu robiąc obszerne zakupy. Bo temu ludowi ciemnemu jak ich nie dotknie po dupsku konsekwencja to mają ograniczoną wyobraźnie. Zachecam Was do podobnego aktu edukacyjnego dziewczyny :)

Gość gość
A o 23 kasjerki powinny przerwać kasowanie i wyprosić cię ze sklepu, bo o tej godzinie kończą pracę. Że wyjdziesz z dwoma bułkami albo z niczym a pełny koszyk zostanie przed kasą, to twój problem. Zachęcam kasjerki do takiego edukacyjnego aktu.

Gość gość
One to se mogą decydować czy swemu staremu pranie zrobić w niedziele :D Otóż, wielkie sieci mają pion marketingowy. Nagrany filmik dotyczący ich fatalnego zachowania jak również grupowe skargi na social media i lecą z dyscyplinarką z pracy. Właśnie namawiam koleżanki do grupowej wizyty w sobotę wpierw jednej sieci a za 2 tygodnie konkurencyjnej.

Gość gość
Ja tam autorkę rozumiem. Polacy nie ptrafią uczyć się na cudzych błędach. Węgry wycofały się z tego pomysłu, u nas również upadnie mimo lobby Watykanu. Daje maks. pół roku.

Gość gość
No i ? Pracuje w handlu i nie robi mi to żadnej różnicy czy w sobotę jestem w pracy do 22 czy 23. W miesiącu mam do przepracowania 160 godzin i to nam się nie zmienia . Wole tak i mieć wszystkie niedziele wolne niz chodzić do pracy 3 niedziele w miesiącu za które nie dostaje ani grosza więcej .

Gość gość
No cóż, jak widać skvrwysyństwo w narodzie ma się dobrze :)

Gość gość
O! Właśnie Biedronka wyemitowała reklame w TV, że pracujecie kasjerki w piątki i soboty dłużej. No niechże się któraś postawi tylko, hahahaha :D

Gość gość
do 16:56 dokładnie, j****e piździory kompletnie nie pomyślały w ramach solidaryzmu narodowego o zapracowanych osobach, które preferują zakupy w niedzielne poranki.

Gość gość
Dzięki tej ustawie do końca miesiąca mam juz wszystkie niedziele wolne :)

Gość gość
Biedronka reklamę wyemitowała, ale też zatrudnia więcej pracowników, u mnie w mieście dużym jest masa Biedronek, na każdej wisi od miesiąca kartka, ze do pracy przyjmują.

Gość gość
Tak u nas tez (duzy market ) zatrudnili więcej studentów do wykładania towaru i na kasy .

Gość gość
A u nas nawet Ukraińcy nie przyszli do lokalnego marketu i te styrane kobieciny mają bardziej przej...ne. Trudno, nie obędzie się bez ofiar walka z PiSem