Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Faceci i seks.

Polecane posty

Gość gość

Podobam sie facetom pozadaja mnie fizycznie ale sie nie zakoc***a w sercu umysle. Faceci nie widza we mnie matki zony gospodyni domowej tylko kochanke dziwke. Inawet nie trzeba pojsc do lozka z tym facetem zeby zaliczyli cie do puszczalskiej. Oni dziela kobiety do szufladki matka zona lub kobieta na jeden raz kochanka d****** Wiec nie gadajcie ze to kobiety wybieraja facetow bo moze wybieraja ale faceci kobiety przydzielaja do odpowiedniej grupy!

Gość gość
jak sie ubierasz?

Gość gość
Jesli tak jest to i tak wasza wina źe jedne sie k*****a a drugie trzymają cnotkę do ślubu .

Gość scorpionadrink
' Faceci nie widza we mnie matki zony gospodyni domowej tylko kochanke dziwke.' x skoro tak jest to do kogo masz pretensje ?

Gość gość
Co wy macie z ta cnota? znam dziewczyne co strracila dziewictwo z chlopakiem a on ja nazwal w podziekowaniu owca zamiast to uszanowac i tacy jestescie. Wedlug mnie zaden z facetow nie zasluguje na zadna kobiete bo nie szanujecie kobiet.

Gość gość
18;55Do facetow przeciez sie nie rozkladam kazdemu. wystarczy ze jest jedna randka a oni gapia sie na cycki namawiaja odrazu na seks i wcale nie prowokuje ich.

Gość gość
A ja chcę za żonę dzifke. Takie mnie kręcą po co mam potem zdradzać? Chce mieć osobista kuwe i tyle, wiem że jest duże ryzyko że będzie dawać nie tylko mi ale liczę się z tym

Gość gość
pewnie lubisz ostry makijaz i wyzywajacy ubior

Gość gość
Lubię, i lubię jak też zachowuje się prowokacyjnie

Gość gość
Malowac sie lubie a ubieram sie normalnie czysto elegancko. Chyba cos nie teges z moim wygladem tak mysle.

Gość gość
Nie trzeba wyglądać prowokacyjnie żeby chcielibyśmy jednego. Naprawdę. Potraficie tak do siebie zniechęcać a później placzecie że nie ma normalnych kobiet. No nie ma bo sami normalnościa nie grzeszycie.

Gość gość
19;04Nie podszywaj sie za mnie

Gość gość
19;05 Sami namawiacie na seks slodzicie slowkami byle zeby zaciagnac i ktora naiwna to odrazu sie rozklada. ale na mnie tylko spojrza przygladaja sie i od razu namawiaja na pojscie do hotelu albo na pojscie do parku

Gość gość
autorko -mozesz podac gg?

Gość gość
A po gg chcialam sie tylko pozalic.