Gość Kasia9525 Napisano Marzec 9, 2018 Hej! Od pewnego czasu mam problem z partnerem podczas seksu. Jesteśmy razem od dwóch lat i wcześniej nie mieliśmy żadnych problemów. Wręcz przeciwnie. Od ok. 2 miesięcy mój partner podczas seksu chce słuchać o moich wcześniejszych zbliżeniach z poprzednimi partnerami. Za pierwszym razem gdy był poza domem i rozmawialiśmy przez kamerę pomyśłałam okey, chce sobie jakoś "pomóc", jednak w domu również ma to miejsce. Tylko w momencie gdy nie może "dojść"zaczyna się mnie pytać czy z innymi też mi było tak dobrze, itd. Co wiecej, w tym samym momencie poruszył temat zaproszenia faceta do łóżka. Podczas rozmowy stwierdził, że podnieca go gdy mówie jak z kimś innym uprawiałam seks, albo jak wyobraża sobie, że robie to przy nim z kimś innym. Pytałam się czy uważa że nasze życie seksualne jest nudne jednak zawsze zaprzecza i mówi, że jest świetne. Rozumiem różne sposoby na podgrzanie temeperatury jednak staje się to trochę męczące za każdym razem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach