Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Killjoy

Jak odnaleźć radość w życiu? I Czy naprawdę jestem taka zła?

Polecane posty

Gość Killjoy

WIEM, ŻE DŁUGIE I DZIĘKUJĘ JEŚLI ZDECYDOWAŁEŚ SIĘ TO PRZECZYTAĆ :D WIEDZ, ŻE JESTEŚ WIELKI XD No wiec tak... Mam 16 lat. Kochającą rodzine. Dwa psy. Królika i... koze ;D Mam też trójkę przyjaciół. Poza tym z nikim nie rozmawiam. Jakoś nie mogę się z innymi dogadać. Chłopaka nie miałam nigdy... W szkole poprzedniej nie byłam lubiana (delikatnie mówiąc, bo tam takie "penery" xd chodziły. Paliły, cieły się dla szpanu itp.). W tej niby nie mam jakiś wrogów, ale zdarza się, że się ze mnie śmieją. Nic poważnego. Jeżdżę konno, ale nieregularnie, bo nie ma czasu, a zdarza się, że i pieniędzy (konie to piękny lecz dogi sport). Bardzo smuno mi z tego powodu. Poza tym interesuje się filmami. Lubię dobre kino. Często oglądam filmy, ale mam czasem wrażenie, że to po to aby trochę zapełnić nudę. Trochę chociaż wrażeń :/ Niby wszystko ok, ale stale mi smutno. Śmieje się i itp. ale nie tak jal kiedyś. Często tylko zewnętrznie. Nie lubię siebie za to, że jestem właśnie taka: stale narzekam, a nie mam na co. Zachowuje się jak typowa nastolatka (miłość w wokaliście itp. - aż wstyd. Tyle, że przez to nikt inny mi się nie podoba z "reala"). Jestem leniwa, bo mam słabe oceny. No i jestem tchó/urzem xddd. WSZYSTKIEGO się boję. Patrzę główienie na wygląd u chłopaków itp. itd... Dużo by wymieniać. Ludzi też nie lubię. I tu pytanie. Co z tym zrobić? Jak znaleźć coś co będzie sprawiało mi radość?

Gość gość
A rodziców gdzie masz ze ci pozwalają dziecko wlazic na forum dla dorosłych?

Gość gość
To stary facet, nie słucha juz mamusi;)

Gość gość
to forum to zlepek patologii, gdzie mozna napisac wszystko bez konswekwencji. Autorko. tak po za tym co napisalas, kestes zupelnie normalna osoba :P

Gość Killjoy
XD To dobrze, że jestem normalna. Co do forum to prawda, że to zlepek patologi hahahahaha :D Ale nie wiedzialam gdzis zapytać, bo wsm nie mam kogo. Nie chcę koleżankom marudzić tyle :p