Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ironicznaprivmysz

Dlaczego w Polsce sa takie smutne buraki, a ludzie z zagranicy tak mili.

Polecane posty

Jezu, dzisiaj sobie stalam w Coscie, przede mna dwoch Brytyjczykow, kolejka w chooyyj dluga, nagle jeden z nich byl na tyle mily, ze mnie przepuscil. Podziekowalam. Polak by tego nigdy nie zrobil. Przypomnialam mi sie sytuacja w maku, kiedy bardzo sie spieszylam, zle sie czulam w dodatku, podeszlam do jednej takiej grubej krowy (no przepraszam, ale takiej chamce to za grosz szacunku). nie zdazylam sie zapytac, dokonczyc zdania, od razu krzyknela ze swojej smierdzacej mordy jedno, wielkie "NIE!". Kirwa, czemu Polacy musze wrecz na sile pokazywac jakimi sa chamami i jak im sloma z butow wylazi :O

Gość DNA do wymiany
bo polacy to patologia i podnaród, niestety, wstyd w hooj za 98% tych patoli

Gość gość
Bo jej też się spieszyło, jak mniemam ty nie jesteś buraczką, rozglądasz się w kolejce kogo by tu przepuścić i pokazujesz jaka jesteś miła. Opowiedz nam o tym ilu ludzi przepuściła w tym miesiącu?

Gość gość
W sumie mam podobne doswiadczenia z rodakami, jednak dobre tez sa oczywiscie. Sa rozni ludzie jak to w kazdym narodzie a konkretnie sporo polakow jest dalej 20 lat za zachodem w wielu sprawach miedzy innymi w zachowaniu.

Gość gość
ten lud ma wade, za dużo chla i jeden drugiego do kotła wciąga, zgroza

Gość gość
do tego te smutne mordy wszędzie, nikt się nie uśmiecha, można depresji dostać jadąc do tego kraju

Gość gość
Zastanawiam się, co powoduje, że wypisujecie takie bzdury. 20 lat za innymi to jesteśmy z wynagrodzeniami. Większość ludzi u nas nie śpi, bo 12 godzin na dobę pracuje a pozostałe myśli jak przetrwać. Inni nie mają takich problemów. Koleżanka ze Szwajcarii mówi, że oni nie pozwoliliby na coś takiego. A u nas tyło wzajemne plucie jak widzę.

Gość gość
To tylko złudzenie, problemem jest ty. Wystarczy na ciebie spojrzec i morda sama sie wykrzywia, jest to bezwarunkowe:O

ja mieszkam w anglii, i anglicy wcale nie są mili, tzn. są bo np. w sklepach się do mnie kobieciny szczerzą, ludzie uśmiechają, ale myślę,że to jest bardziej fałszywy uśmiech bo się do mnie uśmiechają a za plecami szydzą i gardzą. A w ogole to smieszy mnie polactwo, w COSCIE XDDD w coscie jest syf a nie kawa hehe, piłem niedawno tam latte w dużej szklance to szczochy w chvj, lepsza kawa jest w PRET a MANGER, kokosowa mocha mmmmm, takie intenso że szok :D. I jeszcze organic.

ja do costy laze jak nie mam czasu juz i koniecznie musze cos wypic, kawe, herbate lub ice tea. nie nosze czajnika ze soba, a tak to szybko, zaplacisz i masz. osobiscie juz sama wole Green Cafe Nero, ale mam ich malo w swoim miescie a nie chce latac gdzies pod samo centrum, zeby sie kawy napic heh

Gość gość
Brytyjczycy są dżentelmenami wobec kobiet w przeciwieństwie do polaczków. Chciałabym na męża anglika.

Gość SirGoudals
brytyjczycy mają swoje królewskie zasady. zawsze onanizują się lewą ręką i strzelają nasieniem na dwa yardy

Gość gość
ironicznaprivmysz o... Czesiek.. siema!

Gość gość
Sorry ale ja ZAWSZE w każdym sklepie przepuszczam osoby, które mają np.jedną rzecz w koszyku, a ja mam akurat więcej i ZAWSZE przepuszczam starsze osoby i kobiety z małymi dziećmi i w widocznej ciąży. A jestem Polką z krwi i kości i od urodzenia. Więc nie generalizując transie bo swoimi stereotypami krzywdzisz ludzi kobieto z penisem z roksa.pl

up no niekazdy tak robi, ja w polsce raz bylem w spolem i kupilem sobie tylko loda chyba i sok a przede mna babka koszyk wielki i pelen zakupow myslalem, ze mnie chvj strzeli :O

ironicznaprivmysz dziś ja do costy laze jak nie mam czasu x a no chyba ze tak :D