Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do mam, które wolą mężczyzn ginekologów

Polecane posty

Gość gość
Jeśli idzie do lekarzy pod opieką np. mamy to ok.No chyba nie sama,żeby pytac o tampony he he. To wie od mamy,kolezanek, z internetu.

Gość gość
20 02 no jak ma 16, 17, 18 to musi iść z mamą bo inaczej t kryminał dla lekarza nawet prywatnie. A jeżeli ma chłopaka i w wieku 17 lat by miała zamiar rozpocząć współżycie, to wolę żeby wiedziała, że jest opcja nie zachodzenia w niechcianą ciąże proste I żeby nie było nie miałam 6 lat jak urodziłam, ale miałam dwie serdeczne przyjaciółki w latach 90' byłyśmy nastolatkami jedna zaszła w wieku 16 i po nieudanej skrobance musieli jej wyciąć macicę Dziś nie ma dzieci, ma 40 lat jak ja i widzę jakie to odbiło piętno na jej życiu, druga zaszła i matka ją w wieku 17 lat wywaliła z domu chłopak ją zostawił i co przeżyła to jej, ale nie było to cukierkowe życie ( oczywiście nasze mamy uważały za rozmowę o sexie jako herezje ) Toteż nauczona doświadczeniem matka 15 latki mówię jej że jest zawsze jakaś opcja nawet w momencie niechcianej ciąży, ja nie potępiam, nie oceniam, ale skoro mamy wybór i ginekologa to czemu 16 latka miałaby się nie badać ?

Gość gość
To dziwne że gin facet zaprasza na badania AKURAT nastolatke. Jakby był taki troskliwą to zaprosiły również twoja 70letnia matkę i 50letnia siostrę. Ewidentnie młodej laski mu się chce :-/