Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak się pogodzić z tym że jestem już stara baba 30 letnia ehh

Polecane posty

Gość gość

rozklapiocha zwyczajna, z punktu widzenia facetów jestem juz stara krowa, miałam już swoje 5 minut, teraz się będę tylko sypała

Gość gość
A co JA mam powiedzieć- kobieta po 60-tce ? :) W kontekście tego co O SOBIE napisałaś- twierdzę, że JA już nie żyję od dawna hehe i najciekawsze- nawet o tym nie wiem :)

Gość gość
jeśli traktujesz siebie jako krowe rozpłodowa i swój nastrój uzależniasz od tego czy jakiś zboczeniec chce ci fiuta wsadzić we wszystkie dziury no to gratuluje i radzę się już powiesić

Gość gość
Weź spyerdalaj trolu y*****. Do 30tki to masz pewnie jeszcze z 15 lat. A już wiesz, że nie masz u żadnej szans.

Gość gość
Wez nie gadaj, 30 ki dla mnie to mlode laski, ale nie in teresuje je starszy niz np 4 lata

Gość gość
Niska samoocena, kompleksy, brak akceptacji siebie i natury. Poczucie wartości uzależnione wyłącznie od opinii w kontekście seksualnym... Kiepsko widzę Twoje zdrowie emocjonalne w miarę upływu czasu i starzenia, więc lepiej ostro nad sobą popracuj. Nad mentalnością i psychiką, oczywiście.

Gość gość
przeciez to prowo niewydarzonego prawika :O chcialbys, by kobiety tak o sobie myslaly, to wtedy moze spojrzalyby na ciebie jak na czlowieka a nie zywe gooofno co? pomarzyc mozna :D :D

Gość gość
Prawiki i dziewice- stary temat na Kafe .

Gość gość
dziewica to nie jest człowiek

Gość gość
Masz pierwsze 30% dlugosci zycia za soba, w tym dziecinstwo i okres ksztalcenia. Powinnas juz wiedziec jak chcesz dalej zyc i z kim.

Gość gość
rozwodnicy z dziecmi 30, 40+ mnie nie interesuja

Gość gość
podobno do 50tki to jako tako a pozniej sie czlek sypie :D

Gość gość
11.07 coś w tym jest, to anioł zapewne

Gość gość
Mam 31 i dobre samopoczucie. Nie zadaję się z byle jakimi ludźmi, po prostu głupimi. Jakieś prostaki nie wpędzą mnie w depresje, tego by tylko brakowało ☺☺☺

Gość gość
10.20 Trzeba o siebie dbac.

Gość gość
Męska natura jest jaka jest. Ich najbardziej kręcą laski świeżo po okresie dojrzewania (czyli te 14-16-letnie) i nic z tym fantem nie można poradzić. Dlatego też jeżeli nie wyglądasz na jakieś minimum 10 lat mniej niż masz, to musisz wypracować w sobie umiejętność cieszenia się z innych przyjemności niż atencja facetów. No i Ty przynajmniej jesteś szczera w tym, umiesz przyznać, że Ci na tym zależy a to już dużo. A moja ex-znajoma, która niemal uzależniona jest od podobania się innym, która potrafiła na każdym spotkaniu powtarzać że ludzie jej dają max. 18 lat (a ma 27) nie umie tego przyznać, więc nawet nie wie jak mocno powinna nad sobą popracować.