Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

na KAFE pustki, pewnie wszyscy robia zakupy bo w niedziele sklepy zamkniete

Polecane posty

Gość gość

na KAFE pustki, pewnie wszyscy robia zakupy bo w niedziele sklepy zamkniete

Gość prawi 124
moze poszli sie opalać na lezakach ale troche za wczesnie na to ,,.,. Cieplo będzie dopiero okolo 12 00

Gość gość
Byłem na balkonie zapalić, ciepło. Lecę pobiegać

Gość gość
Co ty :) Lewaczki i lemingi obudza sie jutro lub dzisiaj wieczorem, ze trzeba zrobic zakupy :)

Gość gość
Pierdo...enie! Kto ma wolne ten ma ! Ja muszę iść do pracy na kasie w ZOO !!! i co ?ja nie mam rodziny jak te piz..dy w sklepach ? Muszę tam tkwić od 9 do 17 bo ktoś przyjdzie małpę obejrzeć! Jak zamknąć to wszystko aby wszyscy mieli wolne niedziele a małpy w tygodniu można oglądać .

Gość gucia18
kochani biegne bo promocja , wyprzedaż atrakcyjna szarf z napisem Miss Polonia w Lidlu

Gość gość
też mnie w*****a to p********ie o wolnym - wolne mają tylko patole, obiboki i dyrektorzy. ja zapierd... cały rok, niedziele, święta, nowy rok, sylwester itd. itp. i żadna ustawa tego nie zmienia. Mało tego nawet dodatkowej kasy za to nie ma bo mamy cudowny zapis o "równoważnym czasie pracy"

Gość gość
pewnie jesteś otyły , pryszczaty pokurcz genetyczny, szlchetnej urody Osoby to leżą i pachną i ich problem wolnych niedziel , sobot czy wtorków nie dotyczy

Gość gość
ja nigdy nie łażę przez weekend po sklepach, kupię co trzeba w drodze do pracy albo z pracy. Żaden problem zatrzymać się pod sklepem, kupić co trzeba i pasuje. Dwie albo trzy soboty i tak pracuję do 20, ludzie łażą jak stado baranów po tych sklepach, aż nie zamkną, już w sobotę. Blisko mojej pracy jest galeria, ciężko ludzi stamtąd wypędzić jak zamykają

Gość gość
Już wczoraj rano zrobiłam, nie będę się przepychać z tym bydłem dzisiaj :D

Gość Carycka
Ja tez robię zakupy w tygodniu, po drodze z pracy do domu.

Gość gość
w biedrące dziś promocja na chińskie sokowirówki na pedały

Gość gość
znajoma pracuje w aptece w galerii. Mają dziś w promocji maść na ból dupska znaną z telewizyjnej reklamy, Proctoglyvenol ☺ Może to z okazji, że jutro zamknięte? ☺

Gość gość
gdzie zamkniete to zamkniete: galerie warszawskie będa czynne, biedronki na dworcach będa czynne. Na szczęście ludzie sobie zawsze poradza, żeby durne zakazy obejśc. I mam nadzieję, że będą jutro tam tłumy ludzi, żeby pokazać że maja rządzących w d***e.

Gość gość
mieszkam przy granicy z Czechami, ludzie już tak się nakręcili na zakupy w niedzielę, że pojadą na zakupy do Ostravy, albo gdziekolwiek, byle chodzić po sklepach. Dziś oblegają wszystkie okoliczne kantory, nieważne, że zakupy tam wychodzą drożej. Tak się napalili na zakupy w niedzielę, że rozum odbiera. Czesi przyjeżdżają do nas na zakupy w tygodniu, akurat u nas jest tańsze jedzenie i ciuchy w sieciówkach, sprzęt AGD. Im się akurat nie chce bardzo łazić w weekendy po sklepach ot tak sobie, jak u nas

Gość gość
Czesi znają inne rozrywki niż włóczenie się po galeriach i marketach. Zakupy to konieczność, a nie jedyny słuszny sposób spędzania wolnego czasu

Gość gość
Żabka i tak będzie czynna bo rozmawiałam z właścicielką i powiedziała, że otworzy i będzie sprzedawać z mężem na zmianę

Gość gość
to by była straszna strata gdyby Żabki I Fresh Markety pozamykali. Trzepią kasę na artykułach pierwszej potrzeby, jak piwsko, wóda i papierosy. Zawsze pod ręką, nie trzeba na stację benzynową po to zapieprzać ☺ Sklepy "Tanie Alkohole" też będą otwarte, właściciel stanie za ladą, bo trzeba myśleć czy biznes się opłaca, a nie chamsko zarzynać kurę, co znosi złote jajka. Winowajca zakazu handlu "Solidarność", może im naskakać ☺

Gość gość
Za wolne w niedzielę niczego nie kupisz, za zarobione pieniądze już tak