Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kochanek zrobił mi dziecko i chce wrobić teraz męża, że to niby jego

Polecane posty

Gość gość

czy któraś z was tak zrobiła i czy wyszło to na jaw czy jest okej

Gość gość
A po co?

Gość gość
masa kobie tak robi, jeśli wziąć pod uwagę dalsze kręgi moich znajomych to znam kilka takich przypadków, jedna nawet zaszła jak jej mąż był za granicą i chłop się nie kapnął, lekarz jej wyznaczył date poczęcia jak jego w kraju nie było :D

Gość gość
Brzmi to przerażająco.Osobiście znam historię jednej osoby,która zdradziła męża i było dziecko.Teraz po latach to małżeństwo nadal trwa.Mąż tej kobiety do tej pory nie ma 100% pewności,czy to jego dziecko.To już dorosłe dziecko też ma pewne podejrzenia,ale są one skrywane.Ogólnie minęło wiele lat i to małżeństwo jako tako funkcjonuje dobrze.A ten człowiek kocha swoje dziecko,ale wewnątrz pamięta o zdradzie żony.

Gość gość
znam dwie kobiety który zdradziły i zaszły z tym samym gościem a on ma swoją rodzinę i dzieci:D

Znam taka sytuacje. :) dziewczyna sama nie jest pewna czyje to dziecko, bo zdarzalo sie ze tego samego dnia spala z mezem i kochankiem. Maz jest przekonany, ze to jego dziecko. Ona boi sie ze kiedys, podczas jakiegos nieszczescia okaze sie ze dziecko ma grupe krwi jakiej nie powinno miec. Coz... Niewiem jak tak mozna zyc, ale widocznie sie da. :) Kochanka kopnela w 4 litery i skupila sie na tym zeby byc cudowna mama i zona.

Gość gość
ja tak zrobiłam i o moim sekrecie wiem tylko ja, chcialam kiedys powiedziec przyjaciolce ale sie powstrzymałam, wiem ze w dzisiejszych czasach przyjazn istnieje tylko w reklamach i filmach ;)