Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy polskim facetom nie wstyd że nawet ruscy są przystojniejsi od nich ?

Polecane posty

Gość prawi 124
a nieprawda ,.,. Jest jeszcze jedna ładna Polka ,.,. Problem w tym, ze od urodzenia mieszka za granicą ,.,. Urodziła sie w Szwecji , przeprowadzila sie do USa oboje jej rodziców jest Polaków Pytanie tylko czy mozna nazwać ja Polką jak nigdy tutaj nie mieszkała ... Więc mozna powiedizec ze ja stracilismy tak chodzi corke Izabeli scorupco

Gość gość
W życiu nie widziałeś ukrainek to się nie odzywaj , one właśnie mają ciemne kręcone włosy czarne brwi i krótkie trochę okrągłe głowy , tak jak cichopkowa

Gość gość
Chocby ukraińska piosenkarka nastya kamienskih jest podobna do Cichopek

Gość gość
Cichopek to porażka tak samo jak Mroczkowie uroda wiejska !!! Cichopek Wygląda jak Słoik , chłopka , która wyjechała do miasta

Gość gość
Ale chodzi o to że wygląd Rosjan jest naturalny i męski a Polacy są zniewieściałymi pedałkami przez modę z zachodu ? Bo jeśli tak to się w pełni zgadzam z autorką

Gość gość
Rosjanie mają bardzo piękne oczy , takie migdałowe i fakt są bardziej mescy, tam nie ma facetów w rurkach co najwyżej eleganckie spodnie i koszula , pamiętają też o kwiatach na dzień kobiet , tacy gentlemani

Gość gość
Polkom wydaje się naprawdę, że są ładne ?

Gość gość
Kurczę :) Zabawna sytuacja ale to ja jestem takim powiedzmy ...mentalnym Rosjaniniem . Jak byś normalnie mnie opisała - tak się poczułem .Jednak Większość kobiet w Polsce woli zniewieściałych chłopaczków .Więc Polacy wyglądają jak wyglądają ale jednak należy pamiętać że jest garstka która przypomina Rosjan :)

Gość gość
Nie wydaje się bucu bo mi Rosjanin powiedział że polki są ładne

Gość gość
Rosjanie to nie są żadne przechlane prymitywy

Gość gość
a Ukrainki nie są tak rozkapryszone jak Polki . Mają więcej pokory

Gość gość
16:24 wątpię , ukrainki trzeba traktować jak księżniczki i im wszystko kupować

Gość gość
Piękni Rosjanie, Ukrainki itd. to najczęściej mixy genowe, czystej krwi Ukrainka rzadko kiedy jest ładna, z reguły mała, przysadzista, skośne oczy, wielka głowa - prawie zawsze... naprawdę ładna dziewczyna z Ukrainy zawsze ma domieszkę innej krwi, często sama o tym nie wie :P A jeśli chodzi o facetów z Rosji, ci którzy są zamożni i pracują na stanowisku są bardzo zadbani i tym samym przystojniejsi...