Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kolejne przemeblowanie w pokoju mysle jak bedzie lepiej

Polecane posty

Gość gość

Musze wygospodarowac miejsce na kacik sypialniany w salonie.Znalazlam miesjce pod oknem.Posrodku jest duzo miejsca i tu postawie stol z krzeslami.A na przeciw okna bedzie stala sofa i malutki stoliczek kawowy. Tylko czym przedzielic ta czesc sypialniana od czesci dziennej?

Gość gość
Są takie fajne przesuwne drzwi. Coś takiego jak do szafy. Na dzień można sobie otwierac a na noc zamykać. Nie wiem jak to się fachowo nazywa.

Gość gość
ja myslalam zeby zrobic niska zabudowe maks do wysokosc***arapetu by byl dostep swiatla. a odzielic ta szafka ala regal na ksiazki tylko szerszy na ok 200 cm. a gleboki na jakies 40 cmm aks 45cm.

Gość gość
jak mozesz wejdz i sprawdz regal kalax ikea. moze cos takiego. tylko musialabym robic na wymiar.

Gość gość
Czesc sypialniana pod oknem a reszta bez okna to raczej nie bardzo :O ... jak mozesz to daj odwrotnie....

Gość gość
ale przedziele tylko niskim regalem i swiatlo bedzie mromalnie dohcodzic. regal na 90 cm wysokosci.

Gość gość
Ok, przedzielisz, ale i tak czesc dzienna bedzie minimum dwa metry od okna... No ale jak nie mozesz zamienic to regaly typu kalax beda ok, oddzielaja wizualnie ale nie zaslaniaja swiatla.

Gość gość
tak nie zaslaniaja swiatla.patrzylam odwrotnie ale bedzie nie tak.B wtedy nie zmiesci sie stoł. bo jeszcze mam na 1 scianie szafe.Ktorej niestety nie mam gdzie przeniesc.

Gość gość
Nie wydzielać częsci sypialnianej tylko spać na tej sofie jeśli się rozkłada. Nie kombinować bo tylko gorzej wyjdzie.

Gość gość
nie chce tak bo mi brakuje miejsca.

Gość gość
Jakis fajny parawan. Nie bedzie wygladal tak ciezko jak regal a moze dodac sporo uroku pomieszczeniu. Wtedy za parawanem, w czesci nocnej mozesz postawic jakas niska szafke na bielizne.

Gość gość
Kotarka :D