Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

każdy facet przeleci ładną dziewczynę

Polecane posty

Gość gość

jeżeli są odpowiednie okoliczności

Gość gość
No ja akurat nie 'przelecę'. Kobieta musi jeszcze coś sobą reprezentować, swoją wartość znam.

Gość gość
Kobiety kierują się emocjami i lecą właśnie na takich troglodytów, co by ******* wszystko, co się rusza. Nie mają styczności z facetami na poziomie, którzy się cenią, to potem formułują sobie takie zabawne twierdzenia, że każdy facet je chce. Nad wartościowymi facetami władzy nie mają, a w swoim bagnie mogą się taplać, jak im miło ;)

Gość gość
Przecież to oczywiste chyba,że jest w związku to już nie ok.

Gość gość
chyba kurfe bo porządna nie da sie przelecieć, głąbie

Gość gość
gość dziś poproszę o rozwinięcie znaczenia porządna dziewczyna bo z tego co mi wiadomo to każda da się przelecieć tylko nie z każdym :)

Gość gość
facetów na poziomie tyle co kot napłakał, a dziewczyny łatwe i to w każdym wieku, a po 50 hormony buzują jak wściekłe, po co się mają chłopaki starać, jak same dają? nie ma już takich randek: kwiaty, rozmowa, poznawanie się, planowanie związku, tylko gdzie to zrobimy NOW, a jak na dłużej mamy być razem, to się wprowadzam teraz i ile zarabiasz? jak ktoś jest inny, to dziwadło, stary kawaler, stara panna, lesba itd. porąbany świat...

Aha, czyli jak kobieta idzie z mężczyzną do łóżka bo ma potrzebę, to znaczy, że nie jest porządna, a jak facet skacze na wszystko co się rusza, to kto to w takim razie jest?

Gość gość
dziś Jest samcem postępującym zgodnie z własną naturą i instynktem nakazującym przekazywać dalej swoje geny.

Gość gość
jestem kobietą 32 dziś ja tak nie uwazam, otóż każdy z nas ma swoje potrzeby fizjologiczne i to ,że pójdzisz z kimś do łóżka bo się tobie podoba i to właśnie z nim chcesz robić sex nie oznacza ,że jesteś nie porządna kobietą( mówię o samotnych oczywiście). Nieporządna jest ta która zdradza partnera.

Gość gość
"gość dziś dziś Jest samcem postępującym zgodnie z własną naturą i instynktem nakazującym przekazywać dalej swoje geny. " x buahaha, tiaaa :D tak sobie tłumacz :D idąc tym tokiem myślenia to każda karyna mająca kilkoro dzieci i każde z innym troglodytą - też postępuje wg własnych "instynktów" szukania wciąż najlepszego samca, tak samo te które są skrajnymi materialistkami

dziś a może bardziej opóźnionym emocjonalnie, niedojrzałym i niepewnym siebie desperatem roznoszącym weneryki? może to bardziej pasuje, hę? Czemu wy faceci porównujecie się w sprawach łóżkowych do zwierząt? Przecież macie rozum (podobno). Aż tak nisko się cenicie? X dziś ja akurat sobie nie wyobrażam seksu bez uczucia i długoterminowego związku, ale nie potępiam i nie oceniam osób samotnych, którzy mają kolegę czy koleżankę `od łóżka`.