Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość latikka

Jeden dzien obrzarstw w tygodniu

Polecane posty

Gość gość latikka

Witajcie dziewczyny. Odchudzam sie od 2 miesiecy schudlam 11 kg ale od kilku tygodni obrzeram sie raz w tygodniu. Jem wtedy wszystko dopuki z bolu brzucha nie moge chodzic. Jak narazie chudne ale czy ktoras z was tez tak mniala i wkoncu waga zaczela wzrastac? Dodam ze na drugi dzien po obrzarstwie jem malutko a potem przez caly tydzien nie wiecej niz 800 kalori

Gość gość
A mozesz po polsku?

Gość gość
Hahaha kobieto 800 kcal? Ja jestem dietetykiem i ci powiem ze uklad hormonalny kobiety przy takiej podazy kalorii jest rozwalony. Powinnas obliczyc kalorie pod swoja aktywnosc fizyczna odjac od tego ok 300 kcal i byc w deficycie tak aby waga spadal stopniowo i madrze a nie jak nie powiem kto odejmowac 1500 kcal chudnac szybko i zajezdzac organizm.

Gość gość
Ponadto takie obzarstwo narazie nie spowoduje tycia, ale po tygodniu zacznie zalewac cie wodna, glikogen sie uzupelni i zaczniesz odkladac tkanke tluszczowa.

Gość gość
te pani dietetyk, obcina sie na poczatku 150kcal, a nie 300 :D

Gość gość
Te pani dietetyk, nie ma sztywnej zasady ile trzeba obciac. No ale tak internetowa znawczyni z kafeteri wie lepiej niz ja, ktory mam z treningiem silowym doczynienia 5 lat i prowadze osoby.

Gość gość lattika
Nie cwicze prace mam siedzącą i ruch to tylko troche w domu z dzieckiem i co mam przyjmowac 1500 kalori ktorych nie zdaze spalic w ciagu dnia? To co to za odchudzanie skoro w ciagu pol roku schudnie sie 3kg zjesz kawalek sernika w swieta i miesa pieczonego i 2kg przybedzie. Mam malo ruchu wiec nie potrzebuje tyle kalori

Gość gość
gość dziś Te pani dietetyk, nie ma sztywnej zasady ile trzeba obciac. x Owszem są :D i skąd ty wiesz kim ja jestem? :D

Gość gość
gość lattika dziś Nie cwicze prace mam siedzącą i ruch to tylko troche w domu z dzieckiem i co mam przyjmowac 1500 kalori ktorych nie zdaze spalic w ciagu dnia? To co to za odchudzanie skoro w ciagu pol roku schudnie sie 3kg zjesz kawalek sernika w swieta i miesa pieczonego i 2kg przybedzie. Mam malo ruchu wiec nie potrzebuje tyle kalori x Ja p*****le, nie wierze. Poczytam sobie o PPM i CPM. Masz z****** obowiazek jesc tyle ile ci wychodzi z CPM, inaczej sie głodzisz i bedziesz tucznikiem

Gość gość
Taak? A ja odkad pracuje jako trener i jestem licencjonowanym trojboista z wykupiona licencja myslalem, ze zawsze do danej osoby podchodzi sie indywidualnie czy to w kwestii treningu dopasowanie pod uklad dzwigni, biomechanike danego podopieczniego czy to w kwestii diety. Obliczanie zapotrzebowania kcal bywa czesto omylne i jak obetnie tylko 150 kcal moze sie okazac ze jednak jeszcze nawet w deficycie nie jest... Wiec lepiej obciac 300 kcal i obserwowac wage, ew. pozniej podbijac aktywnosc fizyczna.

Gość gość
Trenuj razem z Igorem Mieńkowskim !! Jestem osobą, która dzięki niemu schudłam i zbudowała piekne i seksowne ciało. Pozbyłam się dzięki niemu kompleksów, wiem jak zdrowo się odżywiać. Za co bede wdzięczna do końca życia! :) Trenuj razem z nami i zacznij być zadowolona z samej siebie! Gorąco polecam i zapraszam. Wejdź już teraz na strone i zapisz się! WWW.IGORTRENERONLINE.PL

Wejdź teraz na: www.igortreneronline.pl i wygraj 10.000 złotych! Chcesz wyglądać seksownie i atrakcyjnie? Chcesz cieszyć się wspaniała sylwetką? Chcesz pokazać wszystkim, że możesz się zmienić? Wejdź teraz na stronę najlepszego trenera w Polsce: www.igortreneronline.pl Innowacyjne metody treningowe, nowoczesne plany żywieniowe, fachowa suplementacja. Dzięki nim zmiany zachodzą ekstremalnie szybko! Wejdź teraz na stronę najlepszego trenera w Polsce: www.igortreneronline.pl I zmień się nie do poznania nawet w ciągu jednego miesiąca! Pozbądź się tłuszczu na zawsze, zbuduj piękna smukłą sylwetkę lub wspaniałe muskularne ciało! Wejdź teraz na: www.igortreneronline.pl i wygraj 10.000 złotych!