Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Cefeida

Od poniedziałku...

Polecane posty

Gość gość
Hmm. To pozostają Ci tylko warzywa i owoce :)

Gość gość
Indeks glikemiczny nie ma duzego wplywu, licza sie kalorie i makroskladniki. Przyjmij, ze twoje zapotrzebowanie kaloryczne to 2000, zeby chudnac musisz jesc mniej prawda? Jesli bedzie jadla 1800 kcal to zaczniesz chudnac po pewnym czasie. Teraz tak, czy ty dostarczysz z kurczaka i warzywek te 1800 kcal czy wpadnie miedzy posilkami jakas slodkosc i wliczysz jej kalorie to i tak bedziesz w deficycie i schudniesz. To nie produkty tuczą a kcal. Jest to udowodnione naukowo. Tzw. Calories in - Calories out. Patrz na jedzenie jak na matematyke.

Gość gość
Trenuj razem z Igorem Mieńkowskim !! Jestem osobą, która dzięki niemu schudłam i zbudowała piekne i seksowne ciało. Pozbyłam się dzięki niemu kompleksów, wiem jak zdrowo się odżywiać. Za co bede wdzięczna do końca życia! :) Trenuj razem z nami i zacznij być zadowolona z samej siebie! Gorąco polecam i zapraszam. Wejdź już teraz na strone i zapisz się! WWW.IGORTRENERONLINE.PL

Gość gość
Powodzenia, moje życie to było wieczne obżarstwo z głodówkami na zmiane, i tak przypadło kilka lat życia... ale w końcu trzeba wziąć sie w garść, małymi krokami do celu, mam nadzieję że tobie też się uda.

Wejdź teraz na: www.igortreneronline.pl i wygraj 10.000 złotych! Chcesz wyglądać seksownie i atrakcyjnie? Chcesz cieszyć się wspaniała sylwetką? Chcesz pokazać wszystkim, że możesz się zmienić? Wejdź teraz na stronę najlepszego trenera w Polsce: www.igortreneronline.pl Innowacyjne metody treningowe, nowoczesne plany żywieniowe, fachowa suplementacja. Dzięki nim zmiany zachodzą ekstremalnie szybko! Wejdź teraz na stronę najlepszego trenera w Polsce: www.igortreneronline.pl I zmień się nie do poznania nawet w ciągu jednego miesiąca! Pozbądź się tłuszczu na zawsze, zbuduj piękna smukłą sylwetkę lub wspaniałe muskularne ciało! Wejdź teraz na: www.igortreneronline.pl i wygraj 10.000 złotych!