Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Jak by膰 bardziej kobieca ?

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

Mam 24 lata, nie mam faceta i nadal czuje sie jak dziecko a nie kobieta..... jestem drobna osob膮, nosze rozmiar 34. Jeszcze nieraz mam problemy z jakimi艣 ala tr膮dzikiem pomimo mojego wieku.... Og贸lnie maluj臋 sie tak bardzo delikatnie podk艂ad puder mascara. Je艣li chodzi o ubrania to nieraz chodz臋 kilka godzin po sklepach i nic nie potrafi臋 kupi膰 pomimo 偶e mam oszcz臋dno艣ci na ten zakupy. Co radzicie?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 prawi 124
legginsy sa sexy.,,.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
mozesz podac gg?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 scorpionadrink
po zdrowym i porz膮dnym bzykaniu tr膮dzik z twarzy zniknie na zawsze, b臋dzie dobrze i trzymam kciuki !

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
szminka, szminka jest odpowiedzi膮 na wszystko ewentualnie perfumy te偶 albo wejd藕 na pinterest, instagram itp i wpisz sukienki, styl, dziewczyna, cute itp i si臋 inspiruj

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 scorpionadrink
na pocz膮tek szminka mo偶e by膰 na ustach kobiety ale w czasie ca艂owania szminka jest zb臋dna , nie potrzebna , - dotykanie kobiecych n贸g w po艅czochach lub rajstpopach cielistych zwykle si臋 ko艅czy tekstem od kobiety , ty chamie, ty 艣winio , ty lowelasie na co sobie pozwalasz , zabieraj te brudne 艂apsko z mojego kolana ty 艂obuzie i chamie, wychodz臋 z tej kawiarni , teraz i natychmiast , zap艂a膰 rachunek i wi臋cej nie dzwo艅 do mnie, nie spotkamy si臋 wi臋cej bydlaku !

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
To cie spotka艂o? :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
scorpionadrink ty 艂apserdaku hehe

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Srebrny n贸偶 w r贸偶ane zdobienia jest bardzo kobiecy, i pomaga wyrywa膰 klejnoty :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 KsioncChrabonszcz
Zr贸b zdj臋cie na fejsa z zu偶yt膮, 艣mierdz膮c膮 podpach膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 scorpionadrink
przez ostatnie kilka lat poszukiwania '偶ony' , pozna艂em bardzo ciekawe 'przypadki' , pozna艂em lesbik臋, kt贸ra bardzo chcia艂a mie膰 'm臋偶a' , jako 'parawan' przed w艂asn膮 rodzin膮 i ukrywa艂a, przed najbli偶sz膮 rodzin膮, 偶e jest lesbijk膮 i w ko艅cu kobiet臋 nakry艂em, gdy si臋 bzyka艂a ze swoj膮 kole偶ank膮 lesbijk膮 ale ciekawszy przypadek pozna艂em, gdy si臋 okaza艂o, 偶e jest 'hermafrodyt膮' , nazywana potocznie jako 'obojnak' , posiadam kilka fotek , razem i oddzielnie , gdy popatrzymy na fotki to nie oderwiemy oczu , w艂osy ma d艂ugie i kruczo-czarne i oczy zielone, dos艂ownie b贸stwo , dopieo po trzech miesi膮cach si臋 zorientowa艂em i zobaczy艂em, 偶e ta kobieta jest XXY , chyba wiadomo o co biega !

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zyczliwa 30 stkaa
pokaz nam swoje foto to Ci cos poradzimy. Jesli masz rozmiar 34 to faktycznie jestes bardzo drbna i pewnie wygladasz na 14-15 latk臋., Kto艣 ci doradza-leginsy...hmm...leginsy na dribnej anorektycznej mega chudej pupci...hmm no niezbyt sexy.Powiedzia艂abym ,ze to dziecko. Szminka...no niby tak,bardzo kobieca i sexy...ale czy Ona nie bedzie wygladac jak pomalowane dziecko? Pokaz nam fotk臋:))) Co moge poradzic-wystrzegaj sie koloru blond-ktory odm艂adza ,ubieraj sie w sukienki i szpileczki dodaj膮 powagi i klasy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
to dawaj foto tego lesbijskiego b贸stwa :P

Udost臋pnij ten post

A po co chcesz zmienia膰 siebie? My艣l臋, 偶e przez kompleksy. Nigdy nie b臋dziesz zadowolona dop贸ki si臋 nie zaakceptujesz i nie pokochasz siebie samej. Ludzie potrafi膮 robi膰 sobie kilka operacji plastycznych, a problem, kt贸ry maj膮 w g艂owie pozostaje nadal. Du偶o facet贸w lubi taki typ kobiet jakim jeste艣. Kobieco艣膰 sama przyjdzie do ciebie za par臋 lat, gwarantuj臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
scorpionadrink dzi艣 masz za duze wymagania

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jeju jak ja nie lubi臋 tych wulgarnych dziewczyn, kt贸re filmuj膮 swe t艂uste (cz臋sto) doopy i uda i wrzucaj膮 taki filmik na you tuba.. chyba wiadomo po co.. Nieskromne, bezczelne wr臋cz, rozwi膮z艂e i przekonane o bosko艣ci swojej doopy. 呕enada :O okropno艣膰 ble.. wstr臋tne babska.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Shoque
Dnia 10.03.2018 o 22:45, Go艣膰 scorpionadrink napisa艂:

po zdrowym i porz膮dnym bzykaniu tr膮dzik z twarzy zniknie na zawsze, b臋dzie dobrze i trzymam kciuki !

Jestem zaszokowana, ze w XXI wieku facet nadal potrafi si臋 zdoby膰 na wyg艂aszanie takich opinii przy ludziach. Mam nadzieje, ze po dobrym bzykanku i po艂amane nogi by Ci si臋 zros艂y, kole艣.聽

Udost臋pnij ten post