Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem lesbijką.

Polecane posty

Gość gość

Jestem homoseksualna i dobrze mi z tym. Miłego wieczoru

Gość gość
I co w związku z tym?

Gość gość
No właśnie i co w związku z tym

Gość scorpionadrink
czy z powodu tej znajomości będzie pijaństwo i urodzą się bliźniaki , jako 500 + ?

Gość gość
i co z tego ? mamy bić brawa ?

Gość gość
Poznałem kiedyś dziewczynę w Szkocji i po jakimś czasie też okazało się ,że jest bi i ok.

Gość gość
Prawidłowo, nie warto być z facetami, bo to się kończy albo zdradą, albo byciem samotną matką albo brakiem szacunku i łzami albo ciągłym wymaganiem seksu. Kobiety są bardziej emocjonalne, delikatne, wrażliwe i empatyczne, artystyczne i znacznie bardziej zadbane :-)

Gość gość
gość dziś Bi a lesbijka to nie to samo. Biseksualna lubi kobiety i mężczyzn Homoseksualna TYLKO kobiety :-) :-)

Gość gość
gość dziś Wypraszam sobie takie insynuacje i stereotypowe traktowanie wszystkich z jednego kopyta. Nie różnie się niczym mimo orientacji Chodzę regularnie do fryzjera na modelowanie włosów, jestem bardziej kobieca niż niejedna heteroseksualna spasiona żona z paczką pampersów Nie wyglądam jak chłopak Chodzę z torebkami, w leginsach, noszę botki Nie ubieram w żadnym razie męskich rzeczy Ani nie brakuje mi facetów i męskości Tfu Nie jestem łysa jak kolano ani ścieta na grzyba Nie mam kolczyków ani tatuaży Wiele osób jest niemalże oszołomiona i zaskoczona jak słyszy o mojej orientacji. Faceci się kręcą koło mnie w szczególności w lato i zaczepek nie brakuje co mi akurat nie schlebia tylko przyprawia o mdłości i złe samopoczucie :-) Stereotypowe myślenie jest ograniczone :-)

Gość gość
Znam wiele dziewczyn w długich włosach, szczupłych na prawdę urodziwych i tak są lesbijkami. Nie każda lesbijka to grubaska łysa albo babochłop w rozciągniętym dresie. :-) Kierując się taką logiką można śmiało rzec o każdym Polaku że jest biedakiem i wieśniakiem, każdy facet niewyzytym seksualnie bydlem a każda kobieta z dzieckiem to samotna matka co dała d**y na imprezie Stereotypy są debilne i krzywdzące

Gość gość
Czy ty potrafisz czytać ze zrozumieniem??? Gdzie ja napisałam że wszystkie lesbijki zachowują się jak facet i ścianają się na krótko? Widocznie masz jakiś uraz do facetów albo brakuje ci wrażeń.

Gość scorpionadrink
'większość lesbijek ścina sie na krótko i ogólnie zaczyna zachowywać się jak chłopak ' x jak widzę i obserwuję , bardzo pięknej urody kobiety i bardzo zadbane poszukują kobiety 'lesbijki' a na widok facetów uciekają , na widok kobiety się radośnie śmieją i flirtują, dotykają kobiety , dają znak, że są lesbijkami !

Gość gość
Najlepiej z jednego poziomu każdego oceniać na zasadzie przyjętego obrazu danej rzeczy. :-) niestety nie wszystko jest takie jak się mówi Stereotypy to na prawdę żałosne spekulacje i wyśmiewki które można każdemu doczepić :-) I kończąc wątek Nie każda lesbijka jest brzydka czy gruba albo męska Lesbijki nie wolą kobiet bo żaden facet ich nie chciał tylko dlatego ze maja pociąg do kobiet a faceci im się w najmniejszym stopniu nie podobają Wiele lesbijek bardzo dba o siebie z drobnym szczególem od paznokci włosów i makijażu aż po eleganckie i seksowne ubrania i buty Lesbijek nie obchodzi co jakieś męskie grono o nich mówi i spekuluje by ratować swoją męska dumę i podkreślić jacy oni nie są ah i oh

Gość gość
Skoro uciekają na sam widok faceta to chyba nie są w najlepszym stanie psychicznym. Kolejny dowód że mają pokiełbasione we łbie.

Gość gość
gość dziś [23:25 Debilko, naucz się czytać, nikt nie napisał że KAŻDA lesbijka jest siaka i owaka, po co nakręcasz aferę swoimi złotymi myślami z książek psychologicznych z kosza na promocje?

Gość gość
Nie uciekają tylko nie wchodzą w relacje typowo partnerskie i seksualne. Czy ktoś mówi o ucieczce? Przyjaźnią się, kolegują i chodzą razem na piwo, normalnie się spotykają ale nie dochodzi do seksu czy związku albo jakiegoś obmacywania. Ot cała kwestia. I nie sądzę by jak to pan wyżej ocenił "problem z głową" Żyjemy w wolnym kraju i każdy sam będzie decydować z kim się spotyka, po co się spotyka i czy w ogóle się spotyka i jest to jego decyzja i wyborem i nikt nie będzie go zmuszał do innej decyzji wbrew niemu A od stwierdzenia "zaburzeń z głową" jest psychiatra a nie jakiś osobnik po skończonym liceum :-) Po co do diabla oczerniacie ludzi i piszecie jakieś pierdoły niestworzone nie mając zielonego pojęcia, nie jest to ani miłe ani imponujące

Gość gość
gość dziś [23:25 Z jakiej racji ją wyzywasz? Nie dziwię się że pełno lesbijek się kręci skoro faceci taki szacunek do kobiet mają

Gość scorpionadrink
generalnie namawiam w tym temacie wprost , skoro jesteś lesbijką to powiedz to wprost facetowi, który przyniósł dla Ciebie powiedzmy 50 róż , że NIC z tego nie będzie i to wszystko !

Gość gość
Powiedziałam to facetowi który mi się oświadczył :-) także się nie martw

Gość scorpionadrink
'gość dziś Powiedziałam to facetowi który mi się oświadczył usmiech.gif także się nie martw' i namawiam aby jak najwięcej lesbijek powiedziało wprost , że NIC więcej nie będzie a róże przyjmę do wazonu i wolę świętować święto kobiet z moją przyjaciółką, tak będzie konkretnie !

Gość gość
"No to ciekawe bo większość lesbijek ścina sie na krótko i ogólnie zaczyna zachowywać się jak chłopak ale to oznacza tylko jedno... ten homoseksualizm sobie wmówiłyście bo takie zachowanie jednoznacznie wskazuje na to że w jakimś stopniu brakuje wam męskości usmiech.gif" x Co za bzdury :D Tylko część lesbijek jest męska (z wyglądu głownie, bo z charakteru nie), a takowe męskości nie szukają, bo mają ją w sobie.

Gość gość
Mam awersje do lesbijek i feministek

Gość gość
A tu zaś wykłada swoje mądrości ta co udaje że studiuje każdy kierunek

Gość gość
gość dziś Mam awersje do lesbijek i feministek A ja do facetów, ich zapachu, chamstwa i pchania na siłę z łapami :-D

Gość gość
Lesbijki są najlepsze a faceci niech się wypchają .|.

Gość gość
Kiedys lesbijka przez 10 minut nachalnie gapila sie na mnie w autobusie. Nie bylo mi milo. Mie robcie takich rzeczy.

Gość gość
Ja nie rozumiem 1 rzeczy: skoro lesbijki czuja pociag do kobiet, to po co w kontaktach seksualnych korzystaja z "dildo"(=sztucznego penisa) ? Faceci was nie interesuja, ale z kauczukowego "penisa" korzystacie. To zdecydujcie sie w koncu, wte albo we wte.