Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość123ekd

Dziewczyna na miejscu chlopak w delegacji

Polecane posty

Gość gość123ekd

Dziewczyny narzeczone to jak to jest bo mnie ciekawi praca w delegacjach wyjazdy tygodniiwe czasem dwu powroty na 2-3 dni, mloda dziewczyna ochote na sex ma caly czas, skok w bok pod nieobecnosc chlopaka ? Tak zeby nic nie wiedzial sama wiekszosc czasu w domu czy dala by sie innemu ktoraas z Kobiet ****** pod nieobecnosc chlopaka?

Gość gość
Ja bym dala ale jestem samotna a ochota jest

Gość gość
Samotna to kazda ma ochote zapewne kolezanko wzialbym z checia gdybym byl sam:) Mnie interesuja w zwiazku kobitki Potrafilybysci oklamywac chlopaka z ktorym wiazesz dalekie plany ?p.s z czasem czescie by takie cos sie zdazalo az by rozj***lo wasz

Gość gość
To wez chodz tu

Gość gość
Gdzie

Gość gość
w takiej sytuacji postękałam przy drinku mojej sąsiadce - fajna wyluzowana trochę starsza i doświadczona babka. Zapowiedziała, że ma sposób żeby mi pomóc, żebym wpadła do niej wieczorem. Czekała na mnie z moim ulubionym zestawem - półsłodkie wino i sałatka owocowa. Po winku wpadłam w nie najlepszy nastrój, ona stanowczo zapowiedziała, że jako lekarz wypisuje mi receptę na obowiązkowe przeżycie orgazmu - natychmiast. Że to nie zdrada tylko zabieg ratujący zdrowie. Śmiech, żarty i nagle mięciutkie kajdanki na ręce, sypialnia, ręce w kajdankach przywiązane do szczytu łóżka i potem po kolei. Zjechała mnie wibratorem. Uznała, że pierwszy orgazm był za lekki, trochę odpoczynku i powtórka. Wróciłam do siebie leciutka i swobodna.

Gość gość
Jak moj chlopak wyjezdza w delegacje,a jezdzi dosyc czesto to ja wolnego czasu nie marnuje tylko korzystam z mojej mlodosci, a takich co by chcieli sie ze mna przespac to mi nie brakuje.Ostatnio poznalam super faceta i nawet nie myslalam ze on ma co we mnie wlozyc a ma naprawde dobry sprzet po kazdy spotkaniu z nim czuje sie mocno zerznieta ale nie rezygnuje z spotkania jak chlopaka nie ma

Gość gość
gość dziś [13:44 Dzieciaku dlaczego nie pojdziesz na czaterie na erotycz y i tam takie kity mozesz, a nawet powinienes pociskac. ..ahaa, mama albo tata przekipiszuja jutro pamiec kompa i bedzie skifa hahaha....jak juz tu siedzicie( a jest was tu troche) to czytajcie , zapamiętujcie i uczcie sie, a nie takie infantylne teksty walicie, ze na kilometr smierdzk gi busem, sorry.