Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie wiem co robic ciaza

Polecane posty

Gość gość

Hej dziewczyny! razem z partnerem staramy się o dziecko. współżyliśmy przez cały miesiąc z jedno dniową przerwą. Cykle mam 37dni i miesiączka trwa 7dni. Ostatni okres miałam 3.02.2018r. Czyli planowo jutro mam dostać okres. Jakiś czas temu bolały mnie jajniki plecy w jednym miejscu. Pózniej mi się jesc nie chciało wgl. 2 dni temu byłam w sklepie i mówie do mamy,ze ma przejść koło jednej pani bo strasznie śmierdzi ,ale ona powiedziała ze nic nie czuje.. i zaczęła się głupio smiac ze może ja w ciąży jestem :/ Parter powiedział mi jakiś czas temu,ze ma przeczucie ze zaszłam bo mam takie humorki swoje jak nigdy. Wczoraj zrobiłam test negatywny.. zaczęły bolec mnie piersi od 2 dni wczoraj tak mocno bolały mnie jajniki. Dzisiaj rano wstaje temperatura pod pacha 37.2 a w pochwie 37.6 :) nie wiem czy to może być ciaza czy po prostu na okres :( pomóżcie pozdrawiam

Gość gość
Jak to co robic, odczekać kilka dni i jeśli nie będzie okresu to powtórzyć test.

Gość gość
KURCZE.. już straciłam nadzieje jak zobaczyłam ta jedna kreske... jeszcze wczoraj jak bolały mnie tak mocno jajniki to mówie o nie okres. Ale dzisiaj nic mnie nie boli tylko piersi trochę.

Gość gość
Na objawy ciąży jest za wcześnie zwłaszcza jak masz znikomy ślad hormonu ciążowego w organizmie-a masz bo test negatywny. Poczekaj aż miesiączka się będzie spóźniać i wtedy zrób badanie krwi. Będziesz miała czarno na białym.

Gość gość
Ty już pisałaś dzisiaj o tej temperaturze...? Ten jednorazowy pomiar nic nie znaczy. Zwłaszcza mierzony pod pachą i w ciągu dnia jak się już ruszałaś.

Gość gość
temperature mierzyłam z rana wczoraj i dzisiaj od razu po przebudzeniu taka sama cały czas.

Gość gość
oczywiście w pochwie mierzyłam.

Gość gość
nie wkręcałam sobie tych objawów po prostu się tak czułam wszystko sobie zapisywałam żeby nic nie pominąć :/

Gość gość
Moze byc za wczesnie na test. Ja ost miesiaczke mialam 22 czerwca ( cykle 33-35 dni) i test pozytywny wyszedl 26 lipca. A juz chcialam zaniechac staran bo w pracy w sierpniu szykowal sie kociol. Moim jedynym objawem ciazy byl bol piersi.

Gość gość
to jedynie zostaje mi czekac jutro termin miesiączki..

Gość gość
dzisiaj 13 dzień od owulacji:)