Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

po czym poznajecie na początku znajomosci ze facet

Polecane posty

Gość gość

jest z gatunku egoistów i szkoda na niego czasu?

Gość gość
Poskromienie takiego to przyjemność;)

Gość gość
nie sądze bo taki nie uznaje uczuc u kobiet nie ma o nich pojecia jest skupiony na sobie i juz jest odpowiedz

Gość gość
KAŻDY JEST SKUPIONY NA SOBIE, to natura, jedni bardziej, inni mniej, sztuką jest spowodować by taki mężczyzna skupił się na kobiecie, musi ją pokochać tylko;). Z kobietą jest gorzej, skupiona na sobie będzie cały czas wymagała hołdów, komplementowania bądź pocieszania, nie odkupi się na sobie, nawet dzieci tego nie zmienia, może wnuki, ale tylko dla nich będzie inna i to nie zawsze;)

Gość gość
Tak. Taki męski egoista jest skupiony wyłącznie NA SOBIE. Nie interesują go uczucia kobiety, brak mu empatii, WINY szuka zawsze u kobiety- nigdy u siebie. To jest typ faceta, który ja określam jako "męskie drewno". Ostatnio przerobiłam taki przypadek.

Gość gość
Bo nie byłaś TĄ kobietą. KAŻDY EGOISTA może się zmienić w podnóżek kobiety, egoisci wielcy nawet szybciej.

Gość gość
gość dziś -mężczyźni się nigdy nie zmieniają drogi Panie :) Jeśli się zmieniają to TYLKO NA CHWILĘ, żeby zrobić dobre wrażenie na kobiecie, ktorą chcą zdobyć. POTEM zawsze pokazują swoje PRAWDZIWE oblicze.

Gość gość
Obserwujac go, podpuszczając i wyciągając wnioski.

Gość gość
Każdego mężczyznę można odkręcić wokół palca, tylko każdego inaczej. Tylko po co facet okręcony? Nie lepiej by sam chciał dla nie się zmienić? Nie nawidzę manipulacji, choć w obronie stosuję, niestety, z dobrym skutkiem:)

Gość gość
11.14 tez takiego poznałam,wazne jest jego ego to jak on sie czuje a ja mam stawac na głowie by był zadowolony nigdy nie pomyslał o mnie by chocdobrym słowem coś do mnie, na szczęście ktos z mojej rodziny mnie obudził i zapytał się czy jestem z nim aby szczęśliwa, bo nie ma radosci we mnie, zerwałam z facetem a teraz od roku jestem w związku z innym i przynajmniej nie jest chłodnym skrytym bez emaptii typem :)

Gość gość
11.20 tylko wtedy, gdy przeciwniczka:) tak ja nazwijmy, jest wg niego głupsza i podatna na manipulacje, gdy trafi na lepszą od siebie, zmieni się, tylko czy ona będzie jego chciała?

Gość gość
11.17 byc podnożkiem kobiety przecciezz to uwłaczajace, to chodzi by byc dobrym facetem,czującym swoją kobiete,taki ktory zrozumie,wesprze i szacunek okaze a chocby i tego 8 marca

...nie otwiera przed tobą drzwi, nie okrywa cię swoim odzieniem w chłodną noc, nie robi ci niespodzianek, nie gotuje dla ciebie, nie dzwoni jako pierwszy by sprawdzić jak się czujesz i co u ciebie słychać, nie pyta o nic - gada tylko o sobie... wiele tego.

Gość gość
gość dziś - chłodny, skryty bez empatii typ ??? Boże, SKĄD JA TO ZNAM ??? :p:p:p

Gość gość
11.24 nie wierze by takie zmiany mogły byc na trwałe, madra kobieta najpierw bacznie obserwuje jak ma mozliwość jaki jest względem innych a przede wszystkim względem niej samej nawet na luźnej stopie znajomosci zanim do konkretow dojdzie, jak stwierdzi ze jest jednak egoistą to da sobie spokoj bo nie da sie zmienic charakterru faceta

Gość gość
jestem kobietą 32 dziś - widzę Cię na wielu wątkach i wiele w Twoich wypowiedziach goryczy ale i pięknej życiowej mądrości. Życzę Ci szczęścia kobieto bo brak Ci tego szczęścia do facetów dokładnie tak jak mnie. Pozdrawiam :)

Gość gość
gość dziś nie kazdy jest skupiony na sobie to kobiety koło was lataja,te wszystkie prozaiczne zajęcia pranie sprzatanie sranie gotowania koło was ,wątpie by egoista mogł kochac to jakas iluzja na chwilę, o jakich Ty chołdach mówisz? Rzeczą normalną jest w zyciu codziennym powiedzenie normalnie czasem dobrego słowa do kobiety,czy pocieszenie gdy ma doła,Ty tego nie rozumiesz boś skupiony na sobie i nic nie umiesz dać od siebie dla drugiej osoby, kiedy ostatnio coś dobrego bezinteresownie z robiłeś wobec bliskich? Nie umiesz pewnie okazać ciepła bądź tego nie robisz bo juz sie boisz że bedziesz o coś posądzony zapewne, altruizm z wyciu codzienny jest Ci obcy,bije od Ciebie chłod emocjonalny>:)

Gość gość
11.30 pewnie nie raz to słyszałeś, jak raz to jeszcze nie jest źle ale jak kilka to jest to PRAWDA, nie dasz szczęścia nikomu.

Gość gość
EGOIZM to kazdy facet wynosi z domu,jak ojciec nie był czuły.opiekunczy,troskliwy,szanujący Jego Matkę to, On ma juz te wzorce wpojone w siebie izadna kobieta tu nic nie pomoże. Bo wszystko co bedzie robił nie będzie szczere tylko,żeby się Jej przypodobać na chwilę ale natury nie oszukasz i tyle. Wszystko wyjdzie w praniu, mądra gdy się w porę zorientuje to ucieka, bo kto by chciał emocjonalnie cierpiec przy takich faceccie:)

Gość gość
jestem kobietą 32 dziś - Tak. Jestem dobrym psychologiem- amatorem i obserwatorką. Psychologia to moje hobby bo pracuję w innym- bardzo KONKRETNYM zawodzie, w którym psychologia też bardzo się przydaje. Również pozdrawiam :)

Gość gość
11.24 egoista ma TYLKO dwie opcje- egoizm lub podnóżek, pośredniej NIE MA, naiwnością jest wierzyć, że taki będzie.

Gość gość
gość dziś - 100/100 ! Jest takie powiedzenie: jeśli chcesz wiedzieć jaki będzie Twój przyszły mąż- idź do jego domu i obserwuj jego ojca :)

Gość gość
11.49 to zrób użytek z tej psychologii w pracy wobec podwładnych i wobec narzeczonego, bo robi cie w trabe a ty ciągle mu wierzysz i za nim latasz.

Gość gość
11.52 ale jeżeli matka jego była surowa i tym poskramiał go, to podświadomie będzie szukał takiej kobiety i TYLKO taka kobieta poskromie jego egoizm.

Gość gość
11.54 ale jakiej kobiecie bedzie się tego chciało? czy nie bedzie miala wątpliwości ze kazde jego dobre słowo w jej strone jest z wyrachowania? bo egoista czy jest w stanie cos bezinteresownie dac dobrego dla niej,chocby zainteresowanie taka błahostka jak jej minął dzien,jak się czuje, czy jakies kwiatek bo ma imieniny?

Gość gość
EGOISTA w swoim miemaniu jest taki dobry dla innych ale nigdy dla swojej kobiety prawda?

Gość gość
gość dziś - egoizm da się poskromić tylko na chwilę. To jest "syzyfowa praca" i wieczna udręka.

Gość gość
Ja jestem egoistą pozbawionym empatii, nie potrafię odczuwać czyiś uczuć, nie potrafię czuć czy mnie ktoś lubi, kocha czy nie właściwie mi to nie jest potrzebne, nie potrafię się przyzwyczaić do kogoś i tęsknić też nie potrafię. Z pewnej dziewczynie byłem zakochany ale moi rodzice postanowili się przeprowadzić i musiałem się z nią rozstać, przeżywaliśmy to strasznie, obiecaliśmy sobie, że będziemy pisać do siebie a potem jak już skończymy 18 lat to się spotkamy i będziemy razem. Po przeprowadzce, na drugi dzień już nic do niej nie czułem, nie napisałem do niej nigdy i za nią nie tęskniłem w ogóle. To było dla mnie dziwne, nowe odczucie, wtedy chyba jeszcze nie wiedziałem czemu ale powoli do mnie docierało, że jestem pozbawiony empatii. Tak mam z każdym, mam obecnie kilkoro przyjaciół z którymi uwielbiam się spotykać ale mogę z dnia na dzień zerwać z nimi kontakt i się już nigdy z nimi nie spotkać i nic nie będę czuł.

Gość gość
gość dziś mnie by się nie chciało takiego poskramiać bo to bez sensu, patrzeć jak rani nie mając o tym pojęcia i zawsze bym miala wątpliwości czy to wyrachowanie z jeggo strony czy dobroć z serca