Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

po czym poznajecie na początku znajomosci ze facet

Polecane posty

Gość gość
12.02 nie przejmuj się, to zwyczajna psychopatia, pomaga w wykonywaniu pewnych zadań:p, ale skutkować może depresja i stanami lękowymi. Jest nie konwencjonalny sposób, który może pomóc, niektórzy go przypadkowo odkryli, nie wiem czy kontynuowali, ale powinni, dzięki niemu otworzą się na miłość i szczęście prawdziwe, tylko nie powinni słuchać starego psychopaty, bo jemu zalezy na tym, by inni byli tak jak on nieszczęśliwi. Ku refleksji, pięknisiu.

Gość gość
Nawet bym nie chciał aby ktoś mnie poskramiał. Zraniłem wiele dziewczyn w swoim życiu nie zdając sobie sprawy z tego, po prostu wydaje mi się, że każdy czuje jak ja, że dzisiaj jesteśmy razem i jest fajnie a jutro możemy już nie być razem i nic się nie dzieje.

Gość gość
Jaki to sposób?

Gość gość
12.02 Bo Ty Boga w sercu nie masz:) Ale można się zmienić, choć raz spróbuj coś miłego .dobrego zrobić,jająs drobnotkę wobec bliźniego a doświadczysz może tego uczucia zadowolonia, ktore z dobra płynie. A potem nauczysz się kochać, gdy spotkasz daną od Boga Ci kobiete:)

Gość gość
12.14 piątek 1.03 powinieneś kontynuować jeden krótki moment z tego dnia a raczej dwa momenty, pozbędziesz się psychopatii i pokochasz prawdziwie i będziesz szczęśliwy. Ale potrzeba odago cywilnej, śmiałości i pewności wyboru, by nie rezygnować. Ale czy szczęście nie jest tego warte? Matka Boska jest wśród nas:)

Gość gość
No to lipa, jestem ateistą od dawna. Dodam jeszcze, że jestem dobrym człowiekiem, ludzie mnie lubią bo mam niesamowite poczucie humoru, nikogo nie potrafię skrzywdzić z własnej woli, jedynie mi się zdarza nieświadome:(

Gość gość
12.27 to dobry człowiek z ciebie:) albo chory psychicznie i nie mający władzy nad czynami i umysłem :) bo kazdy z nas krzywdzi innych świadomie, ja np manipulując głupszymi od siebie a próbującymi mnie zrobić w bambuko;), odrzucając nachodzącego mnie debila czy w inny sposób, a ty nikogo świadomie nie skrzywdziłeś, nie wiem, podziwiać czy drwic?;) Co do ateizmu, to skomplikowana sprawa, mądry człowiek nie odrzuci istnienia nieudowadnialnego, mądry powie nie wiem czy istnieje a nie zaprzeczy istnieniu, dla starożytnych Antarktyda nie istniała, ale czy jej nie było przez to? Wiara to pewność istnienia nieudowadnialnego, czym jest niewiara? Każdy wierzy, gdy stanie przed ściana niemożności, mądry pójdzie ta droga, głupiec wycofa się ze wstydu przed kolegami. Pojedz do Armenii, Gruzji zobacz starożytne kościoły, pojdz w góry niedostępne do pustelników i im powiedz o tym, że nie ma Boga, oni WIEDZĄ że jest, pojedz na Atos z przewodnikiem wierzącym. Gdybyś myślał, to masz już takie doświadczenie życiowe, które mówi wyraźnie, że Bóg jest i chroni swoje dzieci, bo nikt inny tego tak skutecznie nie zrobi.Ku refleksji pięknisiu.

Gość gość
gość dziś Jestes dobrym człowiekiem? to jest tylko Twoja ocena.

Gość gość
Dla mnie nie ma prawdziwej dobroci bez Boga w sercu.

Gość gość
12.46 czasami Bóg jest w sercu ale właściel serca tego sobie nie uswiadamia, czyni zło, jego serce i dusza nie radzą sobie z tym, powstaje dysonans i siada psyche, pojawia się depresja, stany lękowe, które jej towarzyszą. Człowiek zły z gruntu nie ma depresji, bo ma zgodność intencji i czynów. Depresję o takim źródle trudno.pokonać farmakologiczne i terapia, ona wymaga terapii duchowej. Człowiek wtedy podświadomie pragnie kontaktu ze świętością, z Bogiem, choć będzie się tego wypierał, bo jego rozum tym potrzebom będzie przeczył.

Gość gość
Czy dzisiaj są tak zwani 'dobrzy' faceci? Zobaczcie ile jest nieszczęśliwych kobiet a to daje odpowiedż:)

Gość gość
14.22 tyle samo co nieszczęśliwych mężczyzn, tylko kobiety są bardziej ekspresyjne.