Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chłopak z obniżonym libido

Polecane posty

Gość gość

Witajcie Przychodze do Was z problemem związanym z seksem. Jesteśmy z chłopakiem prawie 6lat. I właściwie nie licząc pierwszych miesiący związku zawsze mieliśmy problem z seksem - nie chodzi o mnie tylko raczej o niego. Dla niego seks raz na 2mc byłby odpowiedni. Próby rozmów nie przynoszą skutku bo mówi, że mnie kocha, że pociągam go, że mu się podobam ale tego nie okazuje w sferze erotycznej.. Muszę go namawiać na zbliżenie a i tak słyszę, że nie ma ochoty, że mu się nie chce, że zmęczony i wiele innych.. Powiedział mi ostatnio, że go za bardzo namawiam ale ja inicjuje zbliżenie tylko raz na pare dni.. Wydaje mi się, że chce zwalić wine na mnie. Kocham go ale ciężko mi jest żyć w ten sposób. Tym bardziej, że sam namawia mnie na dziecko od jakiegoś czasu ale nic w tym kierunku nie robi a dziecka z kapusty nie wyciągniemy niestety a mam wrażenie, że tak byłoby dla niego najwygodniej raz wylądujemy w łóżku i najleiej jakbym już zaszła w ciąże to nie musiałby się starać ze mną o dzidziusia. Sama już nie wiem co robić proszę o rady bo nie mam już sił na niego.

Gość gość
Chciałabym jeszcze dodać, że potrafi w trakcie przestać bo "sie zmeczyl" lub " bo mu sie nie chce" co już w ogóle jest dziwne.. :/

Wymień się z jakąś kłodą z uczuciowego na bardziej jebliwego mężczyznę. Serio, czegoś takiego jak popęd seksualny się nie zmieni.

To że nie chce z tobą nie znaczy że z nikim, wygodnie mu z tobą i tyle ;) dzieco tylko umocni jego pozycję :classic_cool: