Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co myślicie o tych co trzymaja rower w mieszkaniu?

Polecane posty

Gość gość

nie mają piwnicy, garażu czy jak?? a stać ich na mieszkanie w mieście a nie stać na cywilizowane przechowywanie pojazdu że muszą obok tego spać..to prawie jak spać w garazu, ble! :o

Gość gość
guzik mnie to obchodzi. Poza tym na blokach okradają piwnice i garaże. Tu jest Polska, tu się kradnie ☺

Gość gość
gość dziś jak to nie masz klucza do piwnicy? :P to gdzie Ty mieszkasz, w wielkiej płycie? :P

Gość cukierek24
Myślę, że jeśli ktoś ma bardzo drogi rower, to woli trzymać go w mieszkaniu niż martwić się ciągle, że zostanie skradziony. Mój znajomy miał przypięty rower pod blokiem (nie był to jakiś mega super rower - po prostu w miarę dobry sprzęt) i akurat gotował sobie coś tam w mieszkaniu i słyszał dźwięk przecinanej linki, ale pomyślał, że to współlokator - student architektury, wycina coś na zajęcia. :)

Gość gość
"w miarę dobry sprzęt" a jaki to jest?

Gość gość
Rower za 10 tys to sorry

Gość gość
sorry ale rower za 10 tys przypinac linką za 10zł.....bez komentarza

Gość gość
Mi ukradli rower za 450zl z piwnicy

Gość gość
wspolczuje wam mieszkania w tych blokach...nawet wlasnej piwnicy nie mozecie miec ;o

Gość gośc929292
moi sadziedzi stawiają SE rowery pod swoimi drzwiami na klacte...idąc na 4 te pietreo,musze uwazac na 4 rowery gorskie.dla dorolsych,2 dzieciece,5 wozkow i 3 hulajnogi :( do tego 3 pary sanek ktore stoją do czerwca. oczywiscie kazdy rower jest zapiety linką do haka w scianie.:( Ja swoj rower trzymam w mieszkaniu,gdyz juz dwa razy w ciagu roku mialam włamanie do piwnicy.I tak z 5 razy w ciagu 15 lat. Licho nie spi. Parszywy K***s włamuje sie do piwnic,szukajac nie wiadomo czego.Kłotkę mosieżną miałam wiele razy złamaną:(( Ale nie mam zamiaru zastawiac klatki i lamac przepisy przeciwpozarowe...wiec trzymam Se rowerek w domu.

Gość gość
Klucz to żadna przeszkoda dla złodzieja. Ja nie jestem z bloków, tylko ze wsi. Mieszkaliśmy na blokach, ukradli nam rowery z piwnicy, włamywali się do garażu rodzicom. Dlatego jak mieliśmy ja 10 lat, a brat 7 wynieśliśmy się stamtąd, dom był gotowy

Gość gość
Na złodzieja ani domofon, ani monitoring nie poradzi. Jak kradli, tak kradną ☹

Gość gość
A co w tym złego?

Gość gość
Ja śpię z rowerem!