Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wymieńcie kraje w których obywatele muszą

Polecane posty

lelumpolelumcc dziś Jak sprzedadzą chatę z takie pieniądze od 500.000£ wzwyż to mogą wszedzie jechać z taką kasą i zrobić podobnie. A polak jak sprzeda chatę to może co najwyżej dobre auto kupi w UK. x Nie no pewno że tak, mogą sobie jechać gdzieś i kupić ziemię i domek na odludziu w anglii z tego co wiem, to ciężko, bardzo ciężko.

Gość gość
16.15 No nie mów ,że Polki nie chodzą w szpilkach i nie są atrakcyjne , bo to nieprawda .Okey przekaż jeszcze jak możesz sposób zachowania Angielek ich mentalnosc itd , no wiesz

przykro mi, ale nie mogę :P. Jak chcesz poznać sposób zachowania angielek to przyjedz i idz z kilkoma na miasto :P

Gość gość
16.20I trafił się ktoś z Danii , witamy :) , opowiedz jeszcze o tym kraju , czy jest piękny ?

Gość gość
16.23 To już wszystko wiem , pytam bo znajoma była w Anglii i mówiła ,że bardzo grzeczni tam sa ludzie i uczynni .Pomagali jej informacyjnie , potrafiła ich zrozumieć bo ma mgr. z anglistyki

Gość gość
16.14 Szkoda , ze to nie był napływ Polaków na Europę , bo wszyscy byliby szczęśliwi i zadowoleni , Polacy są pracowici , czemu nie zrobią tego jak Syryjczycy .A u nas Ukraina by się osiedliła.

Gość gość
Wygląda na to ,że Polska była najmądrzejszym krajem z Unii , bo nie przyjmowała emigrantów.Na pewno decydujący czynnikiem była obawa o stronę materialną , by się nimi zająć , ale fakt jest faktem.

Gość gość
bajdurzenie dzieci na przerwie w szkole podstawowej :-D :-D :-D

Gość gość
W 2016 roku 281 Syryjczyków przyjęliśmy , nie chce mi sie szukać w internecie Na pewno Polska nie była tak durnowata jak Niemcy .Tam są dzielnice , gdzie policja niemiecka boi się wchodzić w obawie o swoje życie.I nawet im się nie opłaca ryzykować za takie pieniadze jak zarabiają .

Gość gość
Ja bym w ogóle nie ryzykował na ich miejscu jakby mi z nożem któryś wyleciał bo tak jest

Gość gość
To są wariaty nawet chłopów gwałcą , tego też się obawia niemiecka policja i dobrze im tak , nie lubię ich.U nas Syryjczycy i tak nie zostaną mają lepsze kraje , a nie taką biedotę jak Polska i o to chodzi :)