Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Lubie te zawistne spojrzenia dziewczyn

Polecane posty

Gość gość

Mam sporo fajnych ciuchow, nie z markowych skelpow, nie jestem właśnie snobka, wiele z nich to ubrania z lumpeksow- sa dobrej jakości i przed wszystkim fajne, Niebanalne fasony bluzek (niektóre znanych firm np New Look, Atmosphare i HM) kupione za niewielkie pieniadze. Gdy ide ulica fajnie ubrana i mijam grupkę dziewczyn w podobnym wieku, nagle wszystkie milkną, patrzą długo na mnoe, mierza od gory do dołu i maja takie nienawistne, wkurzone spojrzenia, czasem są jakies szepty, a ja tylko mam satysfakcję z takich dziun bo wiem ze to z zazdrości :D. Nie chodzi mi zeby się pochwalić ale zwrócić uwagę na ta zawiść u dziewczyn. Czy wy tez to zauwazylyscie? Widzicie na sobie takie spojrzenia gdy jesteście ,,odpicowane"? A ubieracie się w lumpeksach? Pytam z ciekawości :)

Gość gość
Chyba twoja wyobraźnia cię poniosła. Większość kobiet ma gdzieś w czym idzie ubrana mijana laska

Gość gość
Hm ja patrzę na facetów, nie laski.zejdź na ziemię.

new look atmosphere hm super firmy, hahah nie wiem kto gorszy ty czy te dziewczyny XDD

Gość gość
Heh, tak, na mnie też się patrzą, cała ulica potrafi się lampić. Ubrania szyję sobie sama i sama je dobieram do siebie, nie kierując się modą. Myślę, że klasa i styl przyciąga uwagę, nie każdy potrafi się ubrać. Na polskich ulicach, z obserwacji, zazwyczaj jest 'ni przypiął, ni przyłatał', pstrokato i bez sensu.

Gość gość
Moja uwage bys zwróciła, gdybys była ubrana np jak kolorowy ptak, ze smakiem. Bo niestety, ale wszystkie niestety wygadają tak samo i na jedno kopyto, noszą to, co akurat najmodniejsze. Nawet lumpeksy sprowadzają takie modne, masowe fasony. Mało ktora kobieta ubiera sie bardzo inaczej, moze artystka. Sama nosze klasyczne fasony i wiele lat mi zajęło, zeby sie nauczyć dobrze ubierać, ale wiem, ze niczym sie raczej az tak nie wyróżniam.

Gość gość
20:29 a ja mysle, ze tej pstrokacizny wcale nie ma az tak duzo, raczej masówka z sieciówek - np teraz wiele ma kurtki typu parka w kolorze khaki, swetry obersize, dżinsy z wysokim stanem. Jakby teraz sieciówki rzuciły modę na np grochy - to zaraz prawie każda bedzie miała wszystko w grochy.

Gość gość
20:34 Uhm, to też. A mówiąc 'pstrokate' miałam na myśli niefortunne dobieranie elementów garderoby, łączenie w zestaw tego, co niekoniecznie do siebie pasuje... a na ''nosicielce'' już całkiem nie... hmmm

Gość gość
20.26 a co, złe? Ja uważam ze fajne maja ciuchy, szczególnie atmosphare, niektóre takie niebanalne i w stylu boho czyli moim ulubionym. A Ty pewnie jesteś typowa snobka która patrzy tylko na metki i ceny a nie na wygląd ciuchow widocznie. Śmieszna jesteś ksiezniczko :D

Gość gość
Mam podobnie.Tylko ja ubieram sie schludnie i skromnie.Nie lubie zwracac na siebie uwagi,ale mimo to czesto jakas dziewczyna czy kobieta sie na mnie tak popatrzy i wiem,ze chodzi o zazdrosc,o urode.Bo niektore nawet po nalozeniu tony tapety niestety nie beda miec takiej ladnej buzi jak ja.

Gość gość
up

Gość gość
W ogole to kobiety juz od zawsze byly dla mnie wredne,bo mi zazdroscily.