Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kto z was z powodu depresji ma tzw zespół chronicznego zmęczenia ? nie mam siły

Polecane posty

Gość gość

w ogóle...co z tego ,ze psychicznie czuje sie lepiej skoro nie mam siły na nic, jestem non stop zmęczona, nic kompletnie mi sie nie chce, nawet zrobic obiadu tylko odgrzewam mrożonki, z powodu choroby nie mam pracy i nie chce mi sie zadnej nowej szukac bo bym nie dotarła do tej pracy, spozniala sie, zasypiała na stojaco, nawet gdy chodze to czuje jakbym miala nogi z waty, ledwo ide, ręce mi mdleja, trzęsa sie, jakbym miala 100 lat i muisała chodzić o balkoniku albo lasce

Gość gość
Z czego sie utrzymujesz?

Gość gość
To chyba da się leczyć.

Gość gość
Dieta na wzmocnienie układu nerwowego, wystawianie się na słońce i ogólnie promieniowanie kosmiczne,******** świeżym powietrzu, dotlenienie się, rezygnacja z używek nadwyrężających nerwy (kawa, herbata, alkohol itd) + relaks, min.8godz snu, robienie tego, co sprawia przyjemność, unikanie stresu i hałasu. I prędzej staniesz na nogi. Zdrowia życzę!

Gość gość
pewnie naiwni rodzice, bądź mąż frajer :O

Gość gość
Sprawdz czy z Twoją tarczycą wszytsko OK.

Gość gość
w badaniach ok, tsh 1,05, ts 4 i ts3 tez ok, morfologia, estradiol, prolaktyna i inne badania tez ok kawy nie pije bo mam po niej zgage, nigdy nie palilam, nie ćpałam, nie pije w ogole alkoholu, nie jestem otyła przeciwnie chuda utrzymuje sie z zasiłku chorobowego, jeszcze do czerwca a potem nie wiem

Gość gość
może to być niedobór wit D

Gość gość
biore od listopada codziennie d3 4000 :O probowalam rożenca gorskiego, ashwagandhy, bacopy, konksich dawek witamin z grupy b dla pakerów, magnez, żelazo, b12 i nic, zauwazylam natomiast że lepiej czuje się po...duzej dawce aspiryny, nie wiem dlaczego, 300-400 mg , pol godziny i nagle schodzi ''mgla'' z umysłu, przestaje byc senna i otępiała, moze mam raka albo jakis stan zapalny w mózgu :O

Gość gość
tez mialam depresje nerwice moze masz problemy z jeltami w koncu to one sa drugim mozgiem 80 procent serotoniny produkowane jest w jelitach

Gość gość
Boże.... dokłądnie dziś czułąm sie tak fatalnie zero siło, zero energii, potworne zmęczenie, jakies otumanienie. I dokładnie tak sama do kogoś dziś powiedziałam , że nogi mam dziś jak z waty. Dosłownie tak to dziś keśliłąm nogi jak z waty. Myślałąm, że mi się ugną, takie wiotkie jakby na tle neurologicznym co było nie halo. Co to jest ?

Gość gość
20.33 dawno narzeczonego na seks nie bylo i boisz się, że cię zostawi, to zaczynasz wymyślać choroby i stresować się, depresja i taki skutek. A forum to przecież najlepsży diagnostyk i narzeczony poczyta:p

Gość gość
może borelioza

Gość gość
ci.poza

Gość gość
Mozr masz nieszczelne jelita mualam to sami taka mgla umyslowa i ciagle zmeczenie czasem tak ze sie kladlam do łóżka. Czasem tez mialam dreszcze jakby przy stanie podgoraczkowym. Poczytaj o tej jednostxe jest wiele preparatow by to leczyc, mi pomogla dieta paleo odstawienie pszenicy nabialu cukru glutenu. Teraz zmeczenie mgla odeszla czuje sie ok, ale wciaz wyprowadzam sie na prosta.. Poczytaj o tym mozesz sorawdzic poziom zonuliny w jelitach to taki marker zapalny , jakbys byla zainteresowana moge cos wiecej napisac.

Gość gość
albo masz niedobór noradrenaliny, mi pomogł lek edronax, ma paskudny skutek uboczny w postaci nadmiernej potliwości, zaparć i suchosci w ustach ale działa niemal odrazu, posprzatalam sama z siebie mieszkanie , piwnice, zrobilam ciasto, bylam na zakupach, uporzadkowalam wszystko w komputerze, bylam u rodzicow, wszystko w 1 dzien i nawet sie nad tym nie zastanawialam ,wszystko automatycznie sie robilo