Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to ciaza?

Polecane posty

Gość gość

Wyszły mi dwie kreski na teście z czego jedna blada a dwa dni później dostałam krwawienia ale bez skrzepow...

Gość gość
Jestes w ciazy .czasem kobiety w ciazy maja jeszcze miesiaczke tak tez bywa.

Gość gość
Dziękuję :) bardzo bym się cieszyła!!!

Gość gość
W ciąży nie ma okresu. Może być krwawienie ale to nie jest okres. Co ci ginekolog powiedział na to wszystko?

Gość gość
W ciąży nie ma prawa być miesiączki poniewaz nie dochodzi do złuszczania ścian macicy. Każde krwawienie w ciąży jest sytuacja patologiczną z medycznego punktu widzenia i wymaga pilnej konsultacji z lekarzem.

Gość gość
Do 15 tygodnia zawsze kiedy wypadal mi okres miałam brudzenie i krwawienie raz nawet obfite lalo mi sie po nogach i ladowalam w szpitalu z płaczem że to.juz koniec a usg -wszystko w porządku szyjka zamknięta duphaston po kilku dniach do domu. Dzisiaj mój synek ma 9 miesięcy. Nikt nie potrafił wytłumaczyć skad te krwawienia

Gość gość
Równie dobrze może to być ciąża biochemiczna. Powtórz test za kilka dni lub idź na badanie bthcg dwukrotnie

Gość gość
Wizytę u ginekologa mam 21 marca szybciej terminu nie było. Wybieram się dzisiaj na beta hcg. Moja koleżanka dostała lekkiego krwawienia i wszystko było później w porządku. Jej córecZka ma już 4 lata :)