Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zamierzam ją najpierw rozkochać w sobie a potem powiedzieć, że jestem impotentem

Polecane posty

Gość gość

Dobra strategia?

Gość gość
to jakas zemsta? bo po co z tym impotentem czego oczekujesz od niej a co jak ty sie zakochasz?hmn

Gość gość
Żadna zemsta. Po prostu chcę, żeby ona chciała być ze mną i wspierać mnie w wychodzeniu z impotencji. A jak by się dowiedziała zanim mnie pokocha, to pewnie by mnie rzuciła

Gość gość
musiałaby miec dobre serce bez względu na wszystko inaczej kazda moze ci potem wyrzygac ze kłamałes:)

Gość gość
Kłamanie jest kiedy wprowadza się w błąd, kiedy mówi się nieprawdę. A czy kłamaniem jest kiedy się temat przemilcza? Zawsze mogę powiedzieć potem, że wcześniej było za wcześnie na takie intymne tematy, dlatego w ogóle nie poruszałem tematu seksu, czyż nie?

Gość gość
ok ale robisz jakis eksperyment na Niej tylko po co czy nie lepiej by Cię pokochała i żebyście no ten, bara-bara?:P

Gość gość
A i co jak samsię zakochasz i będziesz chciał tego seksu to zero z plana:P

Gość gość
21.04 może to zakonnica?

Gość gość
gość dziś No ja właśnie chcę, żeby mnie pokochała i chcę z nią bara-bara ale obawiam się, że jeśli by się za szybko dowiedziała, że ja mam takie problemy, to by własnie były nici zarówno z tego, żeby mnie pokochała jak i z bara-bara gość dziś Chcę się właśnie wyleczyć z impotencji, byłem już nawet kilka razy u seksuologa ale powiedział, że póki jestem sam to nie ma możliwości leczenia, dopiero kiedy będę miał partnerkę. Aseksualny zdecydowanie nie jestem. gość dziś Nigdy jeszcze nie byłem zakochany a już pół życia przeżyłem, więc jakoś się nie obawiam, że się zakocham i trudno mi sobie w ogóle wyobrazić taką sytuację. Ale mocno sobie wbijam do głowy, żeby z seksem czekać, więc może nawet gdybym się zakochał, to bym o tym pamiętał. Z resztą, nawet gdybym zapomniał to sobie na pewno przypomnę jak uświadomię sobie, że jestem impotentem i jak ona się o tym za szybko dowie, to może to zrobić na niej złe wrażenie. I wtedy sobie przypomnę, dlaczego mam sie nie śpieszyć z seksem.

Seks jest ważną częścią związku. Kobieta, która w ten związek wchodzi powinna wiedzieć, że na baraszkowanie nie ma co liczyć. Tak jest uczciwie. Choć wiadomo, że szanująca się kobieta nie będzie pakować się zbyt szybko do łóżka, więc masz jakiś czas, a impotencję się leczy i powinieneś już coś z tym robić. To, że ona się zakocha nie gwarantuje Ci, że mimo braku seksu będzie chciała z Tobą zostać. Kobiety też mają swoje potrzeby.

Gość gość
21.11 nie byłeś nigdy zakochany a chcesz ja rozkochać dziwne to,szukasz pielęgniarki bo z tego wynika,że się w Niej nie bujasz:)chcesz Ją zwyczajnie wykorzystac to nie jest w porzadku

Gość gość
Ale jak się nie zakocha, nie pokocha mnie, to szansa na to, że będzie się chciała pakować w związek ze mną jest jeszcze niższa

Gość gość
Tez myślę ze szuka pielęgniarki a nie miłości. Popatrzy która ma dobre serce i tyle w temacie. Poza tym autorze, z ciekawości jak wygląda seks z impotentem? Dochodzi do niego w ogóle?

Gość gość
Wow, ile dziś prowokacji gościu napisałeś, to kolejny temat

Gość gość
to powiedz jeszcze po co Ci związek z kobietą ktorej nie kochasz?chcesz ja traktowac jak instrument jakis to nie jest dobre dla nikogo a tobie tez nie pomoze tylko miłość moze Cię uleczyc:)

Gość gość
Dlaczego wszędzie węszysz podstęp? Dlatego że jesteś podstępnym człowiekiem?

Gość gość
Dlatego ze kiedy moje serce bylo otwarte to najpierw na nim grales, a po tym po nim skakales.nie ufam nikomu

Gość gość
Ależ ja też chcę się zakochać i pokochać. Ale nie chcę się śpieszyć z seksem, co w sumie kobiety cenią, nieprawdaż? A boję sie odrzucenia ze względu na problemy z erekcja, bo jak kiedys na tym forum zadałem pytanie, czy mogłybyście być z impotentem, to wszystkie napisałyście, że kopnełybyście takiego w du. p.ę A seks z impotentem może byc np oralny

Gość gość
a co bedzie ,Onasie zakocha Ciebie nie uleczy to co dalej? powiesz jej do widzenia?normalne wykorzystanie

Gość gość
Skoro jestes impotentem moim zdaniem bedziesz spełniony w zwiazku z kobieta askesualna bez potrzeb

Gość gość
Ales temat wymyślił. Słaby.

Gość gość
gość dziś A gościu to całkiem co innego skoro chcesz się zakochac:) Czy ta Ona wzbudza wogóle jakies pozytywne choc w Tobie uczucia? A problemy z erekcja zdarzają się facetom to nic takiego co innego trwała nieuleczalna impotencja to jak jest z Toba?:) No i owszem śa kobiety ktore nie chca się spieszyc z seksem bo ważniejsze jest nawiązanie emocjonalno-intelektualnej więzi, to zscala ludzi:) Ale to musi być kobieta,dla której sex nie jest na pierwszym miejscu, musisz sprawdzic jaka jest ta Ona:)

Gość gość
gość dziś To nie ona ma mnie wyleczyć, tylko chodzi o to, że jeśli partnerka jest akceptująca, wyrozumiała, kochająca a nie wymagająca i zła na mężczyznę z problemami z erekcja, to jest szansa, że wspólnie uda się, żeby te problemy minęły. gość dziś Doczytaj kim jest impotent. To nie jest mężczyzna, który nie ma potrzeb seksualnych.

Gość gość
Jak się na serio zakochasz,oczarujesz kobietą to jest szansa,ze się uleczysz:)

Gość gość
K to znów ty?

Gość gość
Doczytałam. To sie da wyleczyć wiec nie powinieneś sie martwic tylko działać. Ciekawi mnie przeciętna długość seksu oralnego kiedy mężczyzna ma problemy, zdradzisz? Nic co ludzkie nie jest nam obce. Kluczem jest działać, nie daj Boże uzalac lub wyzywac na innych

Gość gość
jestem kobietą 32 dziś Kobiety myślą, że facet nie ma w sobie absolutnie żadnej złożoności, że to domena kobiet. Otóż jest impotencja o podłożu organicznym, która powstaje z wiekiem impotencja na podłożu emocjonalnym i taką mam ja. I ta na podłożu emocjonalnym bierze się z wcześniejszych niepowodzeń w łóżku. Krótko mówiąc: strach przed impotencja powoduje impotencję. Koniec kropka.

Gość gość
jestem kobietą 32 dziś u facetow zdarzaja się takie problemy w roznym wieku no tak bywa :)