Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie moge znalezc pracy :(

Polecane posty

Gość gość

Jestem po liceum i szukam. Jedyne co zostalo to na tasmie :( nie chce zadnych w biurze ... ale na kase albo kelnerka to slabo by nie umiem obslugiwac kasy :(

Gość gość
hahaha...kochana,a co ty myslalas ze po liceum to co? mozna byc dyrektorem wielkiej spolki?:D matura to dzisiaj g****o...w latach 80 tych to bylo cos. a dzisiaj kazdy bezmozg moze zdac. W biurze nie chcesz???/:O a co za biuro szuka ludzi ze srednim????:O Ze srednim wykształceniem pozostaje tylko sprzatanie lub kasa w marekcie.Lub stanie na produkcji gdzie nie trzeba miec skonczonej podstawówki.Rozdawanie ulotek itp. serdecznie pzodrawiam Ps.obslugiwac kase kazdy market cie nauczy.

Gość gość
do gość dziś Lepiej sobie zaparz ziolka bo bardzo niemiła jestes :) Wlasnie o to mi chodzilo piszac ze nie chce w biurze zebyscie nie mysleli ze mam wielke wymagania i ze po maturze szukam jakiegos extra stanowiska. Wysyłałam cv do marketow byłam na rozmowie ale kazdy mowil ze szkoda ze na kasie nie umiem i .... ;)

Gość gość
22:57... mozna... moja kolezanka po technikum ekonomicznym jest w biurze a druga jest zastepca kierownika w banku tylko ze srednim bez matury... Obie sympatyczne i bystre wiec awansowały ;)

Gość gość
o kurka baba chyba sie wyzywa bo po studiach jest a pracy ni widu ni slychu :P :D

Gość gość
gość dziś Wysyłałam cv do marketow byłam na rozmowie ale kazdy mowil ze szkoda ze na kasie nie umiem i .... oczko.gif x Idź do pośredniak żeby cię skierowali na kurs obsługi kas fiskalnych. Trwa od kilku do kilkunastu godzin i jest na ich koszt. Nauczysz się i masz świstek. Druga sprawa, dziwne że nie chca cię nigdzie przyuczyć, to naprawdę kwestia 2 godzin, żeby opanować obsługę kasy, co gdzie nacisnąć do płatności kartą/gotówką, jak anulować/wycofać/zmienić zeskanowany towar itd.

Gość gość
gość dziś gość dziś Wysyłałam cv do marketow byłam na rozmowie ale kazdy mowil ze szkoda ze na kasie nie umiem i .... oczko.gif x Idź do pośredniak żeby cię skierowali na kurs obsługi kas fiskalnych. Trwa od kilku do kilkunastu godzin i jest na ich koszt. Nauczysz się i masz świstek. Druga sprawa, dziwne że nie chca cię nigdzie przyuczyć, to naprawdę kwestia 2 godzin, żeby opanować obsługę kasy, co gdzie nacisnąć do płatności kartą/gotówką, jak anulować/wycofać/zmienić zeskanowany towar itd. x Oooo dziekuje za rade :) Pewnie skorzystam. Zapewne jak maja kogos kto zna sie na kasie to wezma ta osobe bo po co im tracic czas na douczania .... rozumiem w sumie :)

Gość gość
23:16 Bo na pewno obciągały.

Gość gość
gość dziś Jeszcze coś, jeśli jesteś zarejestrowana w pośredniaku to mozesz skorzystać z róznych kursów do przyuczenia, to wszystko jest za darmo, a nawet niekiedy zwracają koszta dojazdu. Teraz jest poczatek roku, więc pewnie jest jeszcze spory wybór i dotacje dla nich na wysyłanie na kursy. To tzn. aktywność do przyuczenia zawodowego. Możesz też w swoim mieście lub sąsiednim, poszukać punktów aktywacji zawodowej nie z pośredniaka, ale pozarządowe ze środków unijnych. Tam też sa zarówno kursy przyuczające, jaki i w ogóle zawodowe na ich koszt. Poszperaj w necie.

Gość gość
gość dziś A wiesz na przykład co by sie najbardziej opłacało?

Gość gość
gość dziś gość dziś A wiesz na przykład co by sie najbardziej opłacało? x Ale w jakim sensie opłacało, że jaki zawód, czy co będzie najlepiej płatne?

Gość gość
Tępe szczały.