Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem w szoku jak bardzo kobiety potrafią być wyrachowane

Polecane posty

Gość gość

Jestem kochanka żonatego, kocham go i chce mieć go tylko dla siebie ale on bał się powiedzieć żonie o rozwodzie więc wzięłam spawy w swoje ręce i do niej poszłam. A ona w ogóle nie zdziwiona, mówi że wie że mąż ma kochankę ale jej to nie obchodzi, że w sumie dobrze bo ma spokój z seksem, że mąż dba o dzieci, o dom że przynosi pieniądze i że żadnego rozwodu nie będzie! Kurwa jaki szok. Że baba może być taka wyrachowana i bez uczuć. Szok po prostu.

Gość gość
Jak to bez uczuć, kocha pieniadze, nie lubi sexu. Większość idiotek zabiera wyplate, nie daje szpary, nie toleruje zdrady są klutnie i zła atmosfera. A tutaj mąż podyma ciebie, wraca uśmiechnięty z radością oddaje wypłatę...

Gość gośćbabol
bo małżeństwo to biznes ,ty jestes taka sama jak ona tylko chwilowo lubisz jego fiuta i masz motylki,pozdrawiam provo

Gość gość
Nie jestem taka sama. Lubię seks, sama też w miarę dobrze zarabiam. Jestem bardzo uczuciowa i jak kocham to na 100%. Spać przez nią nie mogę, tak mnie wkurzyła ta baba. A najgorszy był ten brak zdziwienia, emocji, taka pustka uczuciowa, zero zazdrości szok

Gość gość
A co na to ten od zony? Przeciez jakby chcial, to juz by byl po rozwodzie.

Gość gość
bo baby to w większości suki

Gość gość
5.26 patrz na siebie i będzie po problemie. A w ogóle to dlaczego obrazasz kobiety? Czy ja piszę że wszyscy faceci to huje? :)

Gość gość
zaloze sie ze teraz cie zostawi ,bo zonka juz wie i nie bedzie tej tajemniczosci

Gość gość
Rozwodu nie będzie ze względu na dzieci. Żona będzie od Ciebie ważniejsza, bo z nią ma dzieci. Osmieszylas się tylko w jej oczach pokazując ze jesteś zwykła bezwartosciowa szmata do wsadzenia mu tylko i nie zdziwsię jak on niedługo Ciebie zostawi

Gość gość
Ona nie jest wyrachowana. Ona jest mądra! I tyle. Nie okazała ci swoich emocji, które w niej siedzą, bo dobrze nad nimi panuje i pomieszała ci plany! Żaden sąd nie orzeknie rozwodu w takiej sytuacji, zwłaszca , gdy sa małoletnie dzieci i matka żona , tego rozwodu nie chce. Poza tym , nie ma seksu, ale seks to nie wszystko w małżeństwie, jest wiez gospodarcza, bo mieszka z rodziną, dba o dom i dzieci. Poza tym , no pomyśl....ty nie wiesz jaki jej mąż twój kochanek jest dla niej i czy to co mówi do ciebie, to do końca prawda. Aż taki zakochany w tobie i sk~łonny i rozwalenia dotychczasowego zycia nie jest, skoro ....bał się powiedzieć zonie o kochance!Facet bardzo zakochany nawet jak jest z natury ofermowaty, tak się nie zachowuje. I wybacz, w imieniu kochanku informujesz jego zone o...romansie i w jego imieniu żądasz rozwodu, to tak jakbyś jego żone o jego ręke prosiła....no jakaś tragifarsa. Autorko, masz zdecydowanie za duzo zapędów władczych, nie umiesz czekać, przejmujesz inicjatywę,,,i dlatego dostałaś prztyczka w nos. Jego zona walczy o swoją rodzine i siebie, zawsze może być zacząc dla męża bardziej miła...i co jej zrobisz. Autorko, nie pisze tego złośliwie, ale jesteś na przedranej pozycji, myślisz stereotypami z ubiegłego stulecia....gdy zdradzana żona dowie się o romansie, to uniesie się honorem , strzeli focha i w interesie kochanki zrobi to, czego niezdecydowany kochanek zrobić nie chce? Autorko, te czasy minęły!

Gość gość
11:38 Brednie piszesz. Dlugotrwaly brak pozycia i zycie "na boku" jest wystarczajace do rozwodu i dzieci tego nie zmienia - dzieci maja tez matke, a ojciec nie wyjezdza na Mars. Tyle tylko, ze rozwod bedzie orzeczony z winy meza, ale w tym przypadku to tez nie jest przesadzone, skoro zona celowo odmawia wspolzycia. A dla dzieci leoszy jest rozwod rodzicow i zycie w spokojnej atmosferze niz klotnie i bycie razem "dla dzieci" !!!

Gość gość
prowo a wy lykacie

Gość gość
To raczej ty jesteś wyrachowana suka, wiesz ze ma żonę dzieci to lecisz ppdstawiac doope , kolejne prowo idiotki marzycielki

Gość gość
Do 11:38. Jego zona nie walczy o zadna rodzine, tylko o swoj byt. Normalna, uczciwa kobieta juz by z nim skonczyla. Leniwa baba, ktora zamiast pracowac naplodzila dzieci, siedzi w domu i niech glupek na nia tyra. Ja mam 2-ke dzieci, ale oboje z mezem pracujemy. Dzieci chodza do fajnego przedszkola, ktore lubia, a moja pensja oplaca kredyt na dom. I nikomu korona z glowy nie spada.

Gość gość
W wielu malzenstwach zona trwa przy mezu dla dzieci, z czasem przestaje ja obchodzic co on robi, byle kasa sie zgadzala i dzieci mialy stabilne srodowisko do rozwoju. A kochanka w takim ukladzie tak naprawde odciaza zone z obowiazkow, ktorych ona juz nie ma ochoty spelniac. Najwyrazniej maz jej juz zobojetnial, nie spelnial jej oczekiwan jako kobiety i tyle w temacie.

Gość gość
ale to ty pujdziesz do piekła nie ona ojciec pio muwił ze rozwód to paszport do piekła to potwierdza ze to to wina demonów wywołuja pozadanie oczywiście do osób kture z nimi nie bedziemy szczesliwi sa to przewaznie ooby daleko od Boga i najlepiej prosic maryje sw juzefa i jezusa o milosc a nie a pozadanie

Gość gość
prawdopodobnie stwierdziła,że nie jesteś da niej partnerka do rozmowy i cię zbyła

Gość gość
Autorko - twierdzisz, że to kobieta bez uczuć i wyrachowana. A Ty kim jesteś włażąc z buciorami w nie swoje życie?! Spójrz w lustro! Pora dorosnąć.

Gość gość
Hehe

Gość gość
"gość dziś Autorko - twierdzisz, że to kobieta bez uczuć i wyrachowana. A Ty kim jesteś włażąc z buciorami w nie swoje życie?! Spójrz w lustro! Pora dorosnąć." X :D przeciez po to byl ten temat zalozony ;) Gra slow zeby was wkurzyc .

"K**wa jaki szok. Że baba może być taka wyrachowana i bez uczuć. Szok po prostu. " X napisała wrażliwa idealistka, nadstawiająca zadka cudzemu mężowi :P

Gość gość
@frog cos tam : to mezulek ma dosyc swojej durnej zonki i to ON szuka przygod. Pojdzie do panienek na telefon jak kochanki nie znajdzie. To mezulek powinien byc wierny swojej zonce, kochanka nie ma tu nic do rzeczy.

Gość gość
WyrachowanA i perfidna to jesteś ty autorko no i do tego głupia jak but.

Gość gość
Do tej powyzej: a ty to pewnie ta prymitywna baba, ktora woli zdrady jej meza niz utraty jego pensji ha ha.

Gość gość
To że autorka jest kochanka jest okropne i to że pan mąż zdradza żonę jest ohydne ale to jak żona podeszła do tematu jest przerażające

Gość gość
Poszlas, zeby wyszlo na twoje, pewnie chcesz kase od niego wyciagnac