Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jechać do szpitala czy w takim wypadku już nie?! Martwię się..

Polecane posty

Gość gość

Obudziłam się w nocy z bólem po prawej stronie na dole brzucha. Ledwo doszłam do łazienki. Ból jakby jakiś błyskawica ;) Położyłam się z powrotem do łóżka i było ok, ale rano jak wstałam znów to samo. Ból przy chodzeniu. Dokładnie w miejscu tego bólu czułam ruszającą się małą. To 27tc. Na polecenie mojej mamy zjadłam bardzo kwaśne i dużo :p faktycznie przestało całkiem boleć. Specjalnie podnosze nogę, chodzę, sprawdzam i nic nie boli. Wg teorii mamy mała naciskala na jakiś nerw i po tym kwaśnym zmieniła miejsce, ale ta teoria do mnie nie przemawia :o Co robić? Czekać czy ból powróci czy nie myśleć już o tym? Martwię się. .

Gość gość
Jak jeszcze raz zaboli to jedz do szpitala bo to moze byc wyrostek

Gość gość
ja jestem w trakcie 30 tyg ciazy i tez tak mam ze jak zasne na prawej stronie to mnie potem boli po prawej jakby mi cos wyrywalo. w ciazy powinno sie spac i lezec na. lewym boku.

Gość gość
Jedz na IP do szpitala.

Gość gość
na ip w srodku dnia? porabalo was? na ip przyjmuja wieczorem i w nocy a za dnia to zasuwaj normalnie do lekarza.

Gość gość
Faktycznie spałam na prawym boku, zwykle i więcej śpię na lewym

Gość gość
no to staraj sie lezec mniej na prawym. ja zawsze jak leze na prawym to mnie tak z boku boli jakby mi cos sie tam wyrwalo albo poprzestawialo. Lez na lewym.

Gość gość
No właśnie od rana leżę na lewym i jest ok. Ból był taki rwący właśnie, najbardziej przy podnoszeniu nogi jak chciałam po prostu iść. Teraz jest już ok

Gość gość
wlasnie wyszlam od lekarza. po rutynowej wizycie, wszystko jest ok. a takie bole po prawej stronie to ja mam regularnie jak spie na prawym boku. nie ma co panikowac o kazda p*****le.

Gość gość
pi. eer/dołę

Gość gość
11:32- to pisałaś ty autorko ? Najpierw ze taki ból ze ledwo doszlas do łazienki i ból jak błyskawica w miejscu gdzie rusza się dziecko a teraz ze nie ma co panikowac o każdą p*****le? No to weź się zdecyduj . Czy cię aż tak bolało czy jednak nie . Bo AZ takie bóle w ciąży to normalne do końca nie sa. Więc wszyscy ci tu radzili żeby się pokazać lekarzowi.

Gość gość
11:32 to nie ja Jakąś inną dziewczyna odpisała mi, że ma podobnie :) Mnie ten ból znów lekko doskwiera ehh

Gość gość
a ja mam regularne bole w kroczu i pachwinach, takie prady mi przechodza, ze niekiedy nie moge isc i konsultowalam sie z lekarzem i wszystko jest ok z dzieckiem, widocznie gdzies mi dziecko na nerw uciska