Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyny jak ubrać dziś synka 4 mc? U nas jest 14stopni

Polecane posty

Gość gość

Ale odczuwalna 11stopni. Wieje 30km/h. I mały będzie w gondoli i wiatrołapem i mam dwa zestawienia: 1. body, skarpety, pajac bawełniany, czapka, kombinezon zimowy 2. body, skarpety, pajac bawełniany, czapka, kombinezon wiosenny polarowy (nie gruby) + śpiworek do wózka.

Gość gość
Opcja 2. Zawsze jak będzie chłodniej masz ten spiworek.

Gość gość
Jak ubierasz kombunezon zimowy przy 14st to co ubierasz w zime? Wiecie ze wiekszosc matek przegrzewa dzieci?

Gość gość
Opcja 2 bez spiworka, najwyżej lekki kocyk weź jeśli tak bardzo panikujesz. W gondoli pod pokrywą na pewno odczuwalna jest wyższa niż te 11 st.

Gość gość
Dzięki;-)

Gość gość
Ja glupia wlasnie w taki sposob synka przegrzalam. Bylo 18 stopni w zeszlym roku i slonce. Maly w gondoli, body kr rekaw plus bluzka , spodnie i skarpetki i jak zasnal przykrylam cienkim kocykiem. Gdy wracalam zaczal wiac chlodny wiatr. Wiec nalozylam okrycie na gondole i troche zaciagnelam daszek. Jedno dobre ze maly przynajmniej czapki nie mial. Wyjelam go z wozka goracego, dostal biegunki. Od tej pory rzadnych oslon na wozek az do zimy. Latem bez czapki ku oburzeniu kobiet z otoczenia... Gondola naprawde doskonale chroni i temp wrwnatrz jest wyzsza.

Gość gość
Mój ma 5 miesięcy i dzisiajna spacerze: body długo rękaw, półśpiochy, dresowy kombinezon, cienka dżersejowa czapka. Leży w gondoli, przykryty cienkim bambusowym kocykiem, na to pokrywka na gondole i tyle.