Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Onaano

Moja mama zwariowala

Polecane posty

Gość Onaano

Witam. Pierwszy raz sie udzielam na forum,ale juz kompletnie nie wiem co myslec.Jestem strasznie zagubiona.Otoz zylam z ojczymem alkoholikiem.Moja mama cale zycie chciala jakos to zycie ciagnac:bo dzieci,bo nie ma pracy itd.Mam okropny zal o to,ze godzila sie na taki los dla nas,ale ja rozumiem,latwo sie mowi.W wieku 19 lat wyprowadzilam sie z domu,skonczylam studia,pracowalam...po kilku latach mama namowila mnie zebym z chlopakiem (teraz mezem)zamieszkala z babcia.Babcia zachorowala na raka,opiekowalam sie nia.Po jej smierc musialam splacic zachowek.Ogolnie 69 tys.Moja mama w koncu sie rozwiodla i dwa lata po rozwodzie poznala faceta.Bardzo odpowiedzialny,bardzo go lubimy.Dba o nas jak o wlasne dzieci.Kupilismy wspolnie dom na wsi.Ja z mezem zjezdzamy z niemiec do Polski...musielismy wyjechac zeby troche nadgonic dlugi.Sedno sprawy,bo troche sie rozpisalam jest takie,ze mojej mamie odbilo...zaczelam popijac z ciotka lub sama,stroi sie (chociaz zawsze lubiala sie stroic),klamie,oszukuje.Wychodzi po cichu przed jej facetem do baru z kolezankami. Ostatnio nawet CALOWALA sie ze swoja kolezanka.Caly czas siedzi na facebooku lub telefonie.Jakby dopadl ja kryzys i nie moze sie zdecydowac czy byc sama czy z kims.Nie wiem co robic,bo jej facet martwi sie co bedzie dalej.Nie wie czy chce z nia byc.My juz po kupnie wspolnie domu.Zaryzykowalusny wszystko i zjezdzamy.Dom zdalismy,maz znalazl prace.Corka chodzi do przedszkola. Z nia rozmawiac sie nie da,bo nie chce nikogo sluchac.Wiem ze nie miala latwego zycia,ale teraz wydawac sie moze ze bedzie miala lepiej to wszystko zniszczy.Ogolnie wiem ze moja matka slodka nie jest i zawsze nam powtarzala zebysmy sie ojcem nie przejmowali a jak byli w zgodzie to sama latala z nim do baru a Ja pilnowalam mlodszego brata.Jakos nigdy nie byla mega odpowiedzialna,zawsze byla taka niepoukladana.Nie wiem co robic.Jak z nia rozmawiac.Jestem zalamana bo widze ze z nia co raz gorzej...a uwaza ze wszystko wie i ze przesadzamy.Slucha tylko kolezanek.Robi wszystko na pokaz...byleby piekne zdjecia na fejsa wstawic,zeby sie pochwalic kolezanka....pozmozcie!!!

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować