Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

O co jej chodzi ? Przestala mnie szanowac

Polecane posty

Gość gość

Od dawna podobala mi sie pewna dziewczyna, juz kiedys do niej zarywalem ale przestala sie odzywac, po kilku latach wznowilismy kontakt ale nie na dlugo :( Spotykalismy sie codziennie przez 2 tygodnie, pozniej rzadziej ale pisalismy ze soba przez wiekszosc dnia i nagle cos sie zj***lo :( przestala mnie szanowac, zaczela mnie bez powodu obrazac, czepiac sie, prowokowac klotnie :( nie przychodzila na umowione spotkania, specjalnie robila mi na zlosc, czuc bylo taka nienawisc... jej siostra mi powiedziala, ze to przez podteksty seksualne...ktorych faktycznie robilem moze troche za duzo ale nie obmacywalem jej, to tylko slowa ... powiedzcie mi czy kobieta 23 letnia moze az tak zareagowac ? jak ja udobr****c? powiedziala ze nie chce miec ze mna kontaktu :(

Gość gość
człowieku znajdź inną , chcesz wejść w taki toksyczny związek laska nie lubi seksu , a nie oszukujmy się facet lubi kilka razy dzienie temperamentu nie ma i tyle

Gość gość
moze to za szybko ?

Gość gość
toksyczny zwiazek jest wtedy kiedy sa manipulacje, klamstwa, zdrady a komu sie nie zdarzylo ? w takim razie wiekszosc zwiazkow jest toksyczna, a to czy ktos lubi czy nie to juz nie wplywa na 'gorsza jakosc' zwiazku jesli uczciwie postawi sprawe albo pojdzie na kompromis jedna i druga strona

Gość gość
Z tego co wiem to lubi seks i na poczatku nawet sie smiala wiec odczytalem to za dobry znak

Gość gość
ona jakieś gierki odwala daj sobie spokój z takim czymś szkoda czasu i nerwów

Gość gość
Daj sobie spokój. Poczytaj sobie tematy sfrustrowanych mężów, ktorzy poslubili takie psychopatki i wyciagnij z tego naukę.

Gość gość
Tylko,ze ona jest idealna i przez te lata bez kontaktu szukalem podswiadomie dziewczyny podobnej do niej :(

Gość gość
Własnie wdziać jaka idealna

Gość gość
A moze ja po prostu jej nie krece i poczula sie molestowana :(

Gość gość
też tak może być

Gość gość
Może przejdź do normalnych kontaktów? Początek znajomości i przechodzenie do kolejnych etapów?

Gość gość
za duzo o y****iu myslisz i gadac, dlatego sie zniechecila :O bydle jestes i tyle

Gość gość
My znamy sie juz kilka lat i kiedys bylo inaczej, poznawalismy sie normalnie, byly wyjscia, rozmowy, kupilem jej kilka prezentow ,wtedy nie bylo zadnych zartow z podtekstem, dopiero teraz...

Gość gość
Twoje chamstwo zaczeli ja draznic