Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AaPp38

Jak odejść od chorobliwe zazdrosnego męża..

Polecane posty

Gość AaPp38

Witajcie, jestem żoną chorobliwe zazdrosnego męża.. i do tego agresywnego.. 2 dzieci, 16 lat po ślubie..Nie mogę normalnie funkcjonować, ciągle mnie sprawdza, kontroluje.. Moje życie jest podstosowane pod niego, nic mnie nie cieszy, nie mam żadnych pasji, odizolowałam się od znajomych dla świętego spokoju.. Planuje rozwód ale nie tak hop siup. Nie będę mogła ot tak sobie odejść , wiem że będę musiała jednego dnia zebrać manatki i uciec do innego miasta i wynająć mieszkanie.. przeraża mnie to ale bardziej - dalsze z nim życie i myśl że nic się na lepsze nie zmieni.. Czy któraś z Was przechodziła przez to? Czy wszystko pozytywnie się zakończyło? :( Boję się

Gość gość
Może dajesz mu powody do takiego zachowania? Przed slubem jego zazdrośč mile łechtala Twoje ego, co?

Gość gość
Jak odejść? Sprawnie i jak najszybciej. Poczytaj o pewnej pani Piaseckiej, żonie polityka PIS. Pomyśl o dzieciach i o tym, jak agresja męża na nie wpływa. Zbierz pieniądze po kryjomu, sprzedaj co się da. I uciekaj bez oglądania się za siebie (chyba, że mieszkanie należy do Ciebie i go nie zameldowałaś, to spakuj graty męża i zmień zamki).

Gość gość
Faceci pokazują swoją agresję wobec kobiet, które zdominowali, nie wobec pewnych siebie i silnych, te szanują. Znajdź w sobie siłę i determinację i postaw się mu, nie pozwól się zapędzić w róg, tacy jak on są jak szcxury, za pędzą do rogu i atakują. Musi widzieć, że jesteś zdetemitowana odejść, że jak spróbuję cie skrzywdzić, to na takiego są sposoby i nie pożałujesz kasy. To ostatnie to 8statecznosc, jak się nie zmieni, powinien leczyć się, bo chorobliwa zazdrość tego wymaga- terapii.

Gość AaPp38
Dzięki za odpowiedzi. Myślę że nie daje mu powodów do zazdrości , po prostu ma urojenia.... Grozi że nie pozwoli mi odejść a nie daj Boże ułożyć sobie życia z kimś innym.. że coś mi zrobi bo nie przeżyje tego.. nie szanuje mnie, wyzywa przy każdej sprzeczce a jednocześnie nie pozwoli odejść. Chodzi o to czy ktoś z Was przechodziła przez coś podobnego i czy można "wyjść z tego cało"

Gość gość
Jak nie macie ślubu, to powiedz, że ślub, po ślubie ty decydujesz a on ma cię słuchać, akt zazdrości z jego strony i go uciszysz bolesnie, bo przecież spać musi;) kolejny akt zazdrości to powiedz mu, na razie nie ma podstawa ale jak chce to mu je dostarczysz na jego oczach. A tak na prawdę to nie wiem, debil niech sobie w tyłek wsadzi zazdrość o kobietę, która nie jest jego zona. A nie jest żoną, sorry:p

Gość gość
Ty 16.09,jesteś nawiedzony?przeciez pisze że 26 lat po ślubie! Daruj sobie,sam jestes psychiczny i wymagasz terapii :D

Gość gość
Miało być 16 lat po ślubie :D Sorry!

Gość gość
Lepiej że jest zazdrosny niż mialby cię zdradzać , po prostu jego zazdrość lechta twoje ego bo wiesz że możesz odejść a taki zazdrosnik będzie zalamany, ,gdyby cię tlukl i pukal panienki to byś płakała na forum i się pytała debilnie jak go zmienic, twojemu po prostu zależy

Gość gość
Zadzwoń do jakieś fundacji, poszukaj w necie o przemocy domowej. Następnie zacznij nagrywać jego agresywne wypowiedzi, jak zacznie ci grozić to masz już czyn karalny. Zgłaszasz, policja go zwija, dostaniesz niebieska kartę, to nie ty masz sie wynieść z domu to on ma dostać zakaz zbliżania. Potem rozwód i witaj w klubie -:)

Gość gość
16:55 tylko że ona mówi o tym dziwnie spokojnie tak jakby była znudzona zazdrością mezulka, gdyby jak zdradził albo pobił to temat by brzmial "nie chce mi się żyć jak on mógł po 16 latach "

Gość gość
To źle ze maz jest zazdrosny? Ty jesteś y\e\bnieta

Gość gość
Moj nie był zazdrosny nigdy i przez to czułam się nie kochana

Gość gość
Wy nie rozumiecie co to jest zazdrość , to zabija, kobieta jest zaszczuta boi sie z kimkolwiek rozmawiać uśmiechnąć , traci znajomych nic jej nie wolno. Do tego nazwywana jest k***a . Skoro marzycie aby facet był o was zazdrosny to życzę spełnienia marzeń, tylko wtedy zrozumiesz jedna z druga co za bzdury tu gadacie

Gość gość
Ja mam zadrosnego męża i żyjemy normalnie , gorzej że ty będąc w związku masz ochotę flirtowac z innymi i sie debilnie uśmiechać , po prostu się źle dobrąliście , ty zabawowa flirciara znajdź sobie identycznego towarzyskiego flirciarza a zazdrosnik niech znajdzie zazdrosna i tyle , uważasz że ty masz lepszy charakter ? Nie po prostu inny

Gość gość
To nie trzeba dać się zasxcxuc tylko pokazać mu paluszek, gdy zazdrość jest nieuzasadnione, gdy uzasadniona to spuścił nisko halowe i ptasich o wybaczenie lub odejść

Gość gość
polecam no,,,wwee[nnna ......po...m/mpe..jan/ska w intencji zazdrosnego meza

Gość ApPp38
Wielu rzeczy nie dopisałam. Fakt że gdyby mnie zdradzał lub bił też byłoby źle. Zdradził kilkakrotnie a przy kłótniach rwie się do bicia ... Nie chodzi mi o głupie pogaduchy tutaj tylko o kogoś w podobnej sytuacji kto postanowił to przerwać i jest szczęśliwy.. Zazdosc to straszna wada, urojenia, obsesje a co za tym idzie awantury.. nawet nie macie pojęcia jaki to horror..