Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pozer.

Polecane posty

Gość gość

Pisze tu żeby opisać moja sytuacje. Mam "brata" 24 lata ja mam 17. W mieszkaniu 30m2 , 2 malutkie pokoje, mieszkam ja , moja mama, siostra (7lat) i mój "brat". Ja mam pokój z nim a moja mama z moją siostra. Śpią razem ona nawet nie ma swojego łóżka , bo po prostu nie ma na nie miejsca a jest już na tyle duża ze niedługo z mamą spać nie będzie chciała. Z bratem Nigdy nie mieliśmy dobrego kontaktu, nigdy nie był dla mnie jak brat, nie stanął za mną plecami jak trzeba było i nie obronił, nie pomógł nie wspierał. Jest egoistą, chamem i uważa się za nie wiadomo kogo chociaż tak naprawdę jest nikim. Do mamy potrafi powiedzieć że jest zerem i nic dla niego nie znaczy. Ojca nigdy nie było. Ale do rzeczy. On studiuje prawo , oprócz tego nie robi nic, właściwie nawet rzadko to widzę żeby wychodził na uczelnię. Ciągle siedzi w domu, nie pracuje nie zarabia, chociaż warunki są takie że powinien już dawno to robić. Mało tego on mówi że nie chce się wyprowadzić i że tego nie zrobi.. Denerwuje mnie każdym swoim ruchem, nierobstwem i brzydze się jego. Nigdy nikogo nie zapraszam,bo jest syf w pokoju, bo jest brudasem, bo on mnie upokorzy . Nigdy się nie zapyta czy mamie pomoc, nie wspominając już o jakichkolwiek pieniądzach.. A moja mama jeszcze mu daje swoje pieniądze.. W tym domu nie ma miejsca na takiego darmozjada. Co o tym myślicie o czy w ogóle da się coś zrobić?

Gość gość
zacznij od dosypania mu czegos by mial sraczke. NIewiele to w tej sytacji pomoze ale bedziesz choc przez chwile sie smiala.

Gość gość
Współczuję miałam to samo, nic raczej nie zrobisz