Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sznapsiol

Kręci mnie gdy żona opowiada o swoich byłych

Polecane posty

Gość sznapsiol

Witam jesteśmy małżeństwem 7 lat, ale bardzo mnie kręci jak mi mówi o swoich byłych. A Ja sobie wyobrażam jak ona im konia waliła, co ona wtedy czuła i jak wyglądała jak to robiła. Ma też ktoś tak?

Gość gość
Nie jesteś sam. Moja mi też opowiada takie rzeczy. Ma ze mnie niezłą zlewkę bo jak zaczyna od razu mi staje. Mówi: - Co, stroszy się mężuś, że żonka taka niegrzeczna? A durna pała sztywna jak pies na zawołanie.

Gość sznapsiol
To dobrze że nie jestem sam. Szkoda że tak nie idzie popatrzeć jak ona to robiła :)

Gość gość
A jak reagujecie na ilosc? Czy nie mowia w szczegółach? Czy jestescie dojrzałymi facetami i nie macie z tym problemu, czy jakas tam Określona liczba by was odrzuciła?

Gość Sznapsiol
Moja podobno 3 miala. Niyby nie chce mowic o nich ale po kieliszku winka troche tam opowiada :)

Gość gość
Ilość nie odstrasza bo laska może pójść raz do swingers klubu i zaliczyć 10 facetów. Mnie odstrasza czy zdradziła poprzednich, czy miała seks na pierwszej randce, jak szybko po zerwaniu spotykała się z innym.

Gość Gdtdgfv
A ja chetnie bym moja zonę zerżnał z jakimś bylym

Gość gość
Patologia :O

Gość gość
Bardziej by Cie odrzucił seks na pierwszej randce, niz wizyta kobiety w swingers clubie?:O rozumiem argument o zdradzie, czy wskakiwanie na kolejnego faceta tuż po rozstaniu, ale tego pierwszego nie.

Gość gość
Swingers klub to miejsce gdzie się spełnia fantazje. To co innego niż puszczanie się co sobotę z innym facetem. W swingers klubie jest sam seks bez rozmowy, poznawania się, wszystko anonimowo - to bym docenił, że miała chęć poznać coś niezwykłego.